2019-11-10 137 瀏覽
其實平時間唔中同啲舊朋友聚會、reu都會去樓上Cafe,見喱間啱啱開就膽粗粗成班人上去試吓,一改我對樓上Cafe嘅印象~因為平時啲餐單通常係意粉意粉同意粉,呢度竟然有魚有雞有帆立貝etc,仲要係幾好食㗎喎!煮得好香、意粉硬度適中,嘢飲都幾好,我叫咗一杯Chocolate Smoothie,真心好飲,朱古力同奶嘅比例啱啱好,又唔會太甜,勁想再點多杯聽水吧哥哥講話呢間Cafe想以朋友為主題,之後正式開業會有少少似韓國hunting bar嘅模式,入到餐廳可以安排同其他朋友一齊玩遊戲,好似幾有趣咁之後應該會再去試吓!然後我見佢哋當日喺度舉行緊Boardgame活動,食完野飽飽地橫掂都冇嘢做,水吧哥哥就教我地玩左Pictionary同CSI,笑到我地碌地,原來桌遊唔係淨係男士會啱玩㗎。我記得以前啲Cafe會有board game,但唔會有人教玩,呢間Cafe好多boardgame,如果睇啱邊款想玩又唔識可以搵佢哋教,讚👍🏻同埋呢度啲服務員全部都超有禮貌,同埋好主動🙆🏻
同埋呢度啲服務員全部都超有禮貌,同埋好主動🙆🏻
Chocolate  smoothie
香煎龍利柳配牛乾菌汁意粉