放假同朋友黎食即夾即煮既海鮮火鍋!依度最特別既就係有個海鮮池,可以俾客人自己夾完再即刻打邊爐!真係又有得玩又有得食湯底就分別揀左濃厚番茄湯、清酒煮沙白湯同埋秘製麻辣湯。食靚牛既時候我最鍾意用清清地既湯底黎淥,好似當中既清酒煮沙白湯咁,咁先食到最原汁原味既牛肉味每個set都包任食自助活海鮮區既海鮮!記得記得!夾蝦之前一定要拎d冷放入海鮮筒先呀!因為咁先會令d蝦凍暈,唔洗驚佢跳出黎蝦肉好爽彈,蝦味濃郁。海鮮類別都有唔少,基本既沙白蜆、海蝦緊係唔少得啦,除此之外仲有澳洲鮑魚、瀨尿蝦、花螺!當中我就最愛澳洲翡翠鮑魚因為d鮑魚真係超級新鮮既關係會吸實個池邊,夾上黎果陣都要用d力摌,煮左10分鐘左右,咩醬汁都唔洗蘸已經好鮮味,夠彈牙爽口!一定要encore 依加4人同行仲送一隻松葉蟹咪話送既就冇好野,依隻蟹真心好有誠意!我地用沙白湯底煮,肉嫩鮮甜啖啖肉又有蟹味,仲係爆多蟹膏嫁除左海鮮吸引,佢地既”上忍之卷”套餐既牛肉都好正第一次食日本A5藤彩和牛,特別推介牛舌同牛肩胛!!依度既牛舌同平時既好唔一樣,打直切帶有脂肪層,其實完全睇唔岀係牛舌,但一食落口就知,質感好爽嫩真係一分錢一分貨,七百幾蚊就可以任

湯底

即夾海鮮

當中我就最愛澳洲翡翠鮑魚

松葉蟹

依加4人同行仲送一隻松葉蟹

日本A5藤彩和牛
日本A5藤彩和牛  (牛舌、牛板腱)

除左海鮮吸引,佢地既”上忍之卷”套餐既牛肉都好正

真係一分錢一分貨,七百幾蚊就可以任食海鮮、任食和牛、任打邊爐、任食刺身小食天婦羅、任飲啤酒汽水甜品,真係算值回票價!
刺身
2022-06-08
湯底
即夾海鮮
松葉蟹
日本A5藤彩和牛
日本A5藤彩和牛  (牛舌、牛板腱)
刺身
  • 日本A5藤彩和牛舌