2022-06-20 153 瀏覽
係網上見到呢間cafe評價幾好,諗住同朋友黎試下,結果好失望。一入到去,地方望落有啲污糟。張枱應該冇抹過,睇到明顯油漬。可以見到蚊係度飛下飛下,用餐其實亦有俾蚊咬。Pizza都幾硬幾脆,咬落去有啲界嘴,同埋嗌個十寸pizza,但感覺上冇十寸,反正裝pizza 個碟就係十寸。黑松露飯好鹹,仲好細份唔抵食,不過已經係咁多樣野入面最好食果樣。對於積極減肥中嘅人而言,份量可能就岩岩好夠。麥樂雞同埋蟹餅好普通,同出面果啲差唔多,冇乜特別。野飲我地嗌咗楊枝甘露,同埋士多啤梨特飲,楊枝甘露好飲,可以推薦。唯一比較滿意嘅地方,就係佢地服務態度唔錯。Overall黎講,係一個唔係幾好嘅體驗1. 食物份量少,且有啲難食2. 環境冇一種好乾淨嘅感覺3. 價錢與食物質素不成正比*咁嘅價錢,係出面可以食到好多好野,有啲俾錢買難受嘅feel唔明咁多好評係邊度黎嘅…*really don’t recommend this restaurant…*

麥樂雞同埋蟹餅好普通,同出面果啲差唔多,冇乜特別。

唯一比較滿意嘅地方,就係佢地服務態度唔錯。

Overall黎講,係一個唔係幾好嘅體驗
1. 食物份量少,且有啲難食
2. 環境冇一種好乾淨嘅感覺
3. 價錢與食物質素不成正比

唔明咁多好評係邊度黎嘅…

2022-06-14