位於旺角創興廣場2樓的「牛站麻辣火鍋放題」,顧名思義,係一間主打麻辣火鍋的放題店🍲多款不同價錢及肉類的放題套餐可供選擇,定價適中👍🏻當晚我就揀咗SRF美國極黑和牛套餐餐廳面積好大,座位寬敞舒適,另外設有自助食品及飲品區域,供應多款冷盤、小食、水果、火鍋醬料&配料、特色冷熱飲品、甜品及雪糕另外仲可以用手機電子落單,點選火鍋肉類及熟食。台式鹽酥雞及雞翼都好出色👍🏻牛站秘製麻辣鍋 拼 滋補豬筒骨鍋加$48可以選擇鴛鴦鍋,當然要必點餐廳招牌秘製麻辣鍋啦!麻辣鍋揀咗小辣,香辛麻辣,越食越過癮!滋補豬筒骨鍋以新鮮豬骨熬製而成,湯頭好濃郁,滋潤養顏美國安格斯牛板鍵肉質偏瘦,有咬口,肉味濃郁,高質素西班牙豬五花片豬腩肉肥瘦層層相間,分布均勻,豬肉味香甜濃郁美國SRF肩胛肉眼肩胛肉眼有更多的大理石花紋,肉質嫩滑,牛味香濃美國極黑和牛SRF擁有和牛的細緻油花,口感軟嫩,牛肉味濃厚雲吞、花膠、火鍋配料,樣樣都好好食
位於旺角創興廣場2樓的「牛站麻辣火鍋放題」,顧名思義,係一間主打麻辣火鍋放題店🍲多款不同價錢及肉類的放題套餐可供選擇,定價適中👍🏻當晚我就揀咗SRF美國極黑和牛套餐

牛站秘製麻辣鍋 拼 滋補豬筒骨鍋

加$48可以選擇鴛鴦鍋,當然要必點餐廳招牌秘製麻辣鍋啦!

麻辣鍋揀咗小辣,香辛麻辣,越食越過癮!

滋補豬筒骨鍋以新鮮豬骨熬製而成,湯頭好濃郁,滋潤養顏

美國安格斯牛板鍵

肉質偏瘦,有咬口,肉味濃郁,高質素

西班牙豬五花片

豬腩肉肥瘦層層相間,分布均勻,豬肉味香甜濃郁

美國SRF肩胛肉眼

肩胛肉眼有更多的大理石花紋,肉質嫩滑,牛味香濃

美國極黑和牛SRF

擁有和牛的細緻油花,口感軟嫩,牛肉味濃厚

雲吞、花膠、火鍋配料,樣樣都好好食