2023-03-21 676 瀏覽
平時食開旺角橋底串屋,但咁岩裝修緊,原來老闆有另一間室內分店,就去試一試。🍢串燒款式好似無橋底咁多,但呢度有多啲特別甜品同飲品。串燒味道一樣,都係有種返左大陸食串燒嘅味道😂,所以係超惹味,食得好過癮!更重要係...呢度有冷氣呀❄️🤣 終於唔洗再擔心落雨/太熱要轉餐廳嘅煩惱喇! 而且食完出黎,個身係無味架🤩🤩🌟必食推介🌟♦ 燒苕皮🫓 $30佢係好似粉果嘅皮,然後入邊有啲好似醃過嘅豆角咁嘅嘢,外皮煙煙韌韌,裡邊又有啲咬口!真心超級無敵好食♦ 土豆片🥔 $24有驚喜!個邊少脆中間又林林地👍🏻♦潮汕牛肉丸🐂 $22有牛味仲有少少肉汁。香港要食到好味嘅牛丸唔容易,唔錯唔錯♦紅糖糍粑🍬 $28呢個真係必點!皮脆,中間空心配少少紅糖,唔太甜,大家爭住食🤭♦黑糖桂花豆酪🍮 $32呢個絕對要每人叫一個先得!老實講我講唔出個豆酪其實係咩味,但佢個after taste配埋黑糖桂花係超級無敵咁夾,亦唔會太甜👍🏻

🌟必食推介🌟
♦ 燒苕皮🫓 $30

♦ 土豆片🥔 $24
有驚喜!個邊少脆中間又林林地👍🏻

♦潮汕牛肉丸🐂 $22
有牛味仲有少少肉汁。香港要食到好味嘅牛丸唔容易,唔錯唔錯

♦紅糖糍粑🍬 $28

♦黑糖桂花豆酪🍮 $32