今晚就約咗一班朋友去到旺角樓上嘅串燒店一齊食串燒傾吓偈🫶餐廳環境都好大,可以約埋三五知己朋友一齊去食嘢🤪 餐廳提供嘅食物種類都唔少㗎,有多款串燒俾你揀,如果提早電話預約訂位,餐廳會按人頭每人送一份甜品豆腐凍,😋😋水果冰茶_桶(水蜜桃茶)$148一大桶水果茶,開心同人哋share,仲可以用戰鬥碗飲添😋雞腎 $16雞肉串 $19雞皮$18 雞軟骨 $12 食串燒又點少得雞腎雞皮雞軟骨,而最好食嘅就係雞肉串超滑的金菇肥牛卷 $30肥牛包裹煮金菇,金菇同肥牛都超入味錫紙麻辣鴨血$48厚切五花腩 $24豬頸肉 $20燒肥腸 $19五花腩及肥腸燒到外脆內裏多汁,而豬頸肉爽口彈牙😋新疆羊肉串 $21羊肉串又怎能少得用自然粉去作配料🥰燒白鱔 $32 雞泡魚乾$68 送走一定要的雞泡魚乾,再配埋沙律醬食超正炸饅頭$32 饅頭炸到外脆內軟,一定要點煉奶一齊吃😋燒茄子$40 燒韭菜 $24燒烤一定要點嘅燒茄子及韭菜,茄子燒到剛剛好非常之入味錫紙金針菇 $38 錫紙娃娃菜 $38串燒店用了微辣汁做湯底,再加入金菇滑娃娃菜,超惹味翠玉瓜 $14 鮮甜的翠玉瓜燒到爆多汁,而且仲好爽口

水果冰茶_桶(水蜜桃茶)$148
一大桶水果茶,開心同人哋share,仲可以用戰鬥碗飲添😋

雞腎 $16
雞肉串 $19
雞皮$18
雞軟骨 $12
食串燒又點少得雞腎雞皮雞軟骨,而最好食嘅就係雞肉串超滑的

金菇肥牛卷 $30
肥牛包裹煮金菇,金菇同肥牛都超入味

錫紙麻辣鴨血$48

厚切五花腩 $24
豬頸肉 $20
燒肥腸 $19
五花腩及肥腸燒到外脆內裏多汁,而豬頸肉爽口彈牙😋

新疆羊肉串 $21
羊肉串又怎能少得用自然粉去作配料🥰

燒白鱔 $32
雞泡魚乾$68
送走一定要的雞泡魚乾,再配埋沙律醬食超正

炸饅頭$32
饅頭炸到外脆內軟,一定要點煉奶一齊吃😋

燒茄子$40
燒韭菜 $24
燒烤一定要點嘅燒茄子及韭菜,茄子燒到剛剛好非常之入味

錫紙金針菇 $38
錫紙娃娃菜 $38
串燒店用了微辣汁做湯底,再加入金菇滑娃娃菜,超惹味

翠玉瓜 $14
鮮甜的翠玉瓜燒到爆多汁,而且仲好爽口
  • 黑糖桂花豆酪
今日朋友生日去左呢間串燒店食❤️因為夜既關係完全唔洗排隊👍🏻佢話之前試過等一個鐘😳😳佢食左好多次成日話要帶我去食,今次終於食到喇!!🙈好肚餓既關係我地嗌左好多野食!海鮮其實佢都算抵,新鮮又大隻!對得住個價!之後嗌左燒魷魚啦,魷魚好正!台灣腸,雞皮然之後就係呢碟炸物拼盤,佢有得簡3款or 6款,我地就簡左牙籤雞❤️x蘇肉x蝦卷大推牙籤雞‼️‼️‼️‼️外表有啲脆脆加埋個味好好食丫‼️‼️蝦卷同蘇肉就無咩驚喜😙但整睇係好食既👍🏻👍🏻👍🏻最後仲嗌左薯仔,召皮,炒米粉同燒茄子,好食🫶🏼但2條友套過多,最後要包走☺️加埋2支野飲成餐$688出面其他鋪應該唔只呢個價添啦😗😗😗

之後嗌左燒魷魚啦,魷魚好正!台灣腸,雞皮
出面其他鋪應該唔只呢個價添啦😗😗😗
  • 牙籤雞
2023-12-17 299 瀏覽
環境唔錯 清潔衛生 服務正常可能早去比較少人 直接入坐窗口位食材質素ok 烤燒火候調味都ok甜品特別 係有心機整既整體感覺良好openrice 個字數限制可以調低一點嗎 詞窮了
2023-12-17
  • 兔兔豆酪
2023-11-16 315 瀏覽
这真的是我在香港蕞爱的一家烧烤,是内地烧烤那味,而且还有很多适合女生的小9⃣️可以喝!之前来过好多次,这次专门为了淄博卷饼而来的,之前🔥了那么久我还一直没吃过,这次终于吃到了🥹🥹淄博卷饼涂上酱卷上烤串真的巨好吃!!!!尤其是裹上烤猪肠太香了🥳🥳他们家的调料撒的很足,够辣够味!!烤鸡软骨、台湾肠、牛油、包菜和韭菜都很推荐!!!女生过来一定要试试这个西瓜七号的果9⃣️,颜值高而且超好喝!甜甜的果🍹酒真的太适合小姐妹的聚会了吃完我们还点了一份绵绵冰的甜品,蓝莓先生🫐造型也好好看😻绵绵冰入口即化很绵密,中间还有蓝莓酱很好吃!

他们家的调料撒的很足,够辣够味!!

烤鸡软骨、台湾肠、牛油、包菜和韭菜都很推荐!!!

🇭🇰在香港繁华的旺角地带,有这样一家烧烤店,启蒙了港人对内地烧烤的认知与钟爱,又解决了在港旅居工作学习人士的思乡之苦。人气火爆,每次来都是座无虚席呢!🏠荃湾线旺角站B1出口即是,18层的高度,妥妥的高空景观餐厅,窗边座位一座难求。空间设计将江湖风与港风相融合,搭配以国潮元素为灵感设计的霓虹灯饰及墙饰,使人进店一刻即放松;座位间距较大,隐私性更好;开放式吧台增强了社交功能,爆🔥的西瓜酒必尝。🍖羊肉串自带浓郁的香气,焦脆的羊肉外皮,饱满新鲜的肉质相对于香港高昂的成本,粗壮的肉串显然更有性jia比。牛肉大串经炭火炙烤,肥厚牛脂散发出馥郁香气。被油脂包裹的大串烤得微焦,香味倍增。肥肠、鸡胗、鸭舌等肉串通过简单的腌制处理,鲜而不腥,浓郁的料香味更好衬托原味肉香。🦐烤大虾酥到连壳一起吃,外酥里嫩,香气浓郁:而锡纸大虾则吸收了酱汁的美味,做到了甜辣柔滑。🦪蒜蓉烤生蚝带来属于香港的市井味与烟火气。细碎的辣椒蒜油铺在肥美白嫩的生蚝上,把生蚝的汁液激发滚烫,上桌一刻还咕嘟咕嘟的冒泡…蒜蓉令本身就柔软多汁、味道肥美的生蚝更浓郁爽口、鲜香回味。🐷香辣Q弹,软烂入味的烤猪手,咬上一口,满满的胶原蛋白~肉眼可见的

肉串

🐷香辣Q弹,软烂入味的烤猪手,咬上一口,满满的胶原蛋白~肉眼可见的肥油横流,可入口却肥而不腻,原来多余的油脂烤得恰到好处,真香!

🐑烤羊架每桌必点,调料没有遮盖住羊肉本身的鲜美,轻松脱骨,筋道弹牙有嚼劲,羊肉独特的油脂芬芳吃起来欲罢不能。

🫓在香港也能吃到万物皆可卷的灵魂淄博小饼啦!卷上肉串,小饼把多余油脂吸了大半,再搭配辛辣微甜的小葱…满满的麦香肉香,怪不得连不少香港市民都来打卡呢!

🍦绵绵冰系列的轻如雪花,绵软细腻,大家有目共睹;与曲奇等配搭,即使不吃烧烤,也值得来这样一份清清爽爽,解除油腻的餐后佳作。

💁颠覆对香港服务态度不好的偏见!进店一刻,祖籍潮汕的老板就有回家一般的问候,每道菜还有专门的介绍。在每位用餐的的年轻人脸上,就写着对这里菜品和服务大大的满意👍
2023-09-21
$1000 (宵夜)
肉串
  • 绵绵冰、羊肉串、牛肉串
  • 绵绵冰
一入場諗住d環境幾好 食物一定唔錯 見人係咁做宣傳諗住試下 點知奶晒野!食物質素低 衰過街邊是但一間串燒未試過食串燒每串都要收+1再+1服務費 完全唔抵食 以後都唔會再食!!
一入場諗住d環境幾好 食物一定唔錯
見人係咁做宣傳諗住試下 點知奶晒野!
食物質素低 衰過街邊是但一間串燒
未試過食串燒每串都要收+1再+1服務費
完全唔抵食 以後都唔會再食!!

好多朋友都跟我說這家燒烤小酒館很不錯,搞到我也心猿意马,馬上過來試下,嘻嘻!提前預定了位置,進來驚呆了,好多經典語錄的裝潢,裡面簡直就是香港本地人年轻人的世界,全部都是本地小帥哥美女,也有泰國的帥哥美女,跟好多小孩子,看起來很熱鬧很開心!菜单上的品种丰富多样,无一不让我心动不已的,海鮮,肉類,水果酒....我点了很多,最特別的是這裡有水果酒,還有綿綿冰,香港首家這種燒烤小酒館🤤!我最喜歡的,就是水果酒,可能我本來就喜歡喝雞尾酒吧,香如兰桂,味如甘霖,酒味不大濃,不用擔心喝醉,很清甜,跟燒烤簡直就是絕配!另外綿綿冰🍧色香味俱全,非常有特色,燒烤總體來說,不會很辣,不會很孜然粉的感覺,让我吃得津津有味!整个用餐过程非常愉快,满足,帶朋友過去,朋友好開心,我也好開心,嘻嘻,吃完還可以慢慢聊下天,打打一下卡,簡直就是一场味蕾的饕餮盛宴!如果你也对這種正宗的燒烤味道心驰神往,值得一試喔!🥢🥩🌟
如果你也对這種正宗的燒烤味道心驰神往,值得一試喔!🥢🥩🌟
2023-09-13 140 瀏覽
本美食挖掘机又给大家发掘了一家内地口味的烧烤店,不仅口味正宗,还有超好吃绵绵冰这家店虽然位于18楼,工作日晚上7点以后人也不少,建议晚上来之前预约定位哦手机扫码下单,烧烤的品类非常多,除此之外还有凉拌菜、锡纸烧、炸物拼盘、淄博卷饼等等,甜品选择很丰富,我们点了奥利奥绵绵冰,不仅颜值高,味道也是预期之外的好吃!奥利奥碎,旺仔小馒头、巧克力棒、蛋卷加上草莓奶酱,不会过甜,真的炫得停不下来!!!

手机扫码下单,烧烤的品类非常多,除此之外还有凉拌菜、锡纸烧、炸物拼盘、淄博卷饼等等,甜品选择很丰富,我们点了奥利奥绵绵冰,不仅颜值高,味道也是预期之外的好吃![哇R]奥利奥碎,旺仔小馒头、巧克力棒、蛋卷加上草莓奶酱,不会过甜,真的炫得停不下来!!!
2023-07-10 347 瀏覽
老闆係旺角有另一間串燒店 橋底串屋今次依間室內店除咗串燒之外仲有花甲粉等等錫紙盤美食仲有多款特飲🍹店舖佬味唔重 高層落地窗有景睇 仲有打卡霓虹燈語錄📸我同朋友當晚坐左4、5個鐘都冇趕我地走(⸝⸝⸝ᵒ̴̶̷ωᵒ̴̶̷(⸝⸝ᵒ̴̶̷ωᵒ̴̶̷⸝⸝⸝)適合輕輕鬆鬆同朋友傾偈chill一晚✿ 水果冰茶桶 ✿依個水果桶超級大(⊙ө⊙)霸咗張枱勁多地方要用木殼裝酒同用碗飲 都幾得意(〃ω〃)本身上openrice見到以為係水果酒應該係轉咗menu 依家係冇酒嘅🍹飲落甜甜地幾好飲 入面有好多生果 藍莓 西瓜 橙 西柚食物偏重口味 食埋啲水果就可以fresh啲幾清新🌿✿ 炸金饅頭 ✿落單後第一樣到嘅竟然係炸饅頭😂熱辣辣好鬆軟 仲有好多好多煉奶( ๑´³`)~✿ 紅糖糍粑 ✿熱辣辣 皮好脆 入面好煙韌ฅ(ỏ∀ỏ)ฅ紅糖比較少 所以冇咁甜 ✿ 燒生蠔 ✿好大隻 鮮甜新鮮 面頭啲椒蒜多到食唔晒😂✿ 茄子 ✿我係茄子狂魔🍆😈將生蠔食唔晒嗰啲蒜放埋上去 好正😋✿ 錫紙娃娃菜 ✿基本上係蒜頭芫茜油浸菜😂所以都幾難唔好食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)✿ 鍚紙花甲 ✿同娃娃菜個「湯底」係一樣😂花甲都算多 粉絲索晒啲汁好好味( ¯꒳​¯ )ᐝ✿ 錫紙麻辣鴨血
老闆係旺角有另一間串燒店 橋底串屋
今次依間室內店除咗串燒之外仲有花甲粉等等錫紙盤美食
仲有多款特飲🍹
店舖佬味唔重 高層落地窗有景睇 仲有打卡霓虹燈語錄📸
適合輕輕鬆鬆同朋友傾偈chill一晚

✿ 水果冰茶桶 ✿
依個水果桶超級大(⊙ө⊙)霸咗張枱勁多地方
要用木殼裝酒同用碗飲 都幾得意(〃ω〃)
本身上openrice見到以為係水果酒
應該係轉咗menu 依家係冇酒嘅🍹
飲落甜甜地幾好飲
入面有好多生果 藍莓 西瓜 橙 西柚
食物偏重口味 食埋啲水果就可以fresh啲幾清新🌿
水果冰茶桶

✿ 炸金饅頭 ✿
落單後第一樣到嘅竟然係炸饅頭😂
熱辣辣好鬆軟 仲有好多好多煉奶( ๑´³`)~
✿ 紅糖糍粑 ✿

麻得黎唔會辣到勁飲水 份量好多好多
錫紙麻辣豬紅

✿ 雞腎 土豆片 ✿
味道似木屋燒烤😂我諗都係嗰隻味粉 偏鹹

未食過依個老闆另一間串燒店 但總結黎講 我覺得依間串燒係麻麻地 反而錫紙系列同小食比較出色🤣比大家參考一下𖦹‎' ‐ '𖦹‎‎
2023-06-13
炸金饅頭
燒生蠔
燒茄子
錫紙娃娃菜
錫紙麻辣豬紅
2023-06-24 484 瀏覽
見某網上foodie大力推介呢間餐廳,終於有機會假期黎試,估唔到又係中曬伏🥲🥲🥲首先真係要講下佢哋入坐安排真係好古怪,明明同你講第二張枱到你,但佢永遠先安排冇訂位,之後至到既四至六人入去用餐先,如果你係二至三人黎,咁要有心理準備至少等一個鐘頭。至於食物份量上比較少,上菜速度慢,男仔應該完全會食唔飽,同埋所有燒烤都大量落同一款味粉,完全遮蓋食物本身既味道。如果你唔係一個重口味,建議你都係唔好試呢間餐⋯⋯⋯

2023-06-22
60 分鐘 (堂食)
2023-06-23 305 瀏覽
串燒只得一種味?本身今日不太肚餓,同友人大約七半黎到,入面有一張兩人枱同四人枱分別埋單。老世話,等等等,下張到你等等不知時日過,兩人枱合埋隔離俾左剛黎既六人,之後四人就俾四人。二人就真係等二人,但佢地只係全部剛剛到。入座後,食物唔平唔貴,不過有特色菜,25蚊好似俾5條將粟米粒串埋既串燒俾你食同埋基本上所有食物都係得一種內地式好多粉既一鼓超勁鹹味,好重味道,好鹹,返屋企基本上水不離口。平都唔算平,都係一次不會再回頭。
串燒只得一種味?

• 一次不回頭
2023-06-19 244 瀏覽
📍 旺角惹味串燒店~不用日曬雨淋的食串燒款式偏多:有齊烤肉/蔬菜/海鮮/錫紙燒類/涼拌小食/廚師推介/炸物拼盤/卷餅/甜品/飲品(多款)認住門面易啲搵(尾圖➡️)✅ 𝑬𝒏𝒄𝒐𝒓𝒆 𝒑𝒊𝒄𝒌𝒔娃娃菜 (串):超入味🤤粟米粒 (串):串起的燒甜粟米土豆片 (串)☀️鵪鶉蛋 (串)🧡新疆羊肉串 (串)雞皮雞泡魚乾 (份)yummmm👉🏻另外試了:蒜香豆腐皮 (串):少少韌啊燒牛肉串 (串)錫紙蒜蓉蝦 (份)雞軟骨飲品:西柚茉莉檸檬茶 (杯)📌order時可揀辣度但辣度有時會重手左(2nd round的小辣有大辣感!)食完個身還是會有陣邊爐三個鐘的味啊🤝但和朋友傾計食串燒還是不錯之選☁️
📍 旺角惹味串燒店~
不用日曬雨淋的食串燒

認住門面易啲搵(尾圖➡️)

✅ 𝑬𝒏𝒄𝒐𝒓𝒆 𝒑𝒊𝒄𝒌𝒔
娃娃菜 (串):超入味🤤
粟米粒 (串):串起的燒甜粟米
土豆片 (串)☀️
鵪鶉蛋 (串)🧡
新疆羊肉串 (串)
雞皮
雞泡魚乾 (份)yummmm

👉🏻另外試了:
蒜香豆腐皮 (串):少少韌啊
燒牛肉串 (串)
錫紙蒜蓉蝦 (份)
雞軟骨

飲品:西柚茉莉檸檬茶 (杯)

📌order時可揀辣度
但辣度有時會重手左(2nd round的小辣有大辣感!)
食完個身還是會有陣邊爐三個鐘的味啊🤝

但和朋友傾計食串燒還是不錯之選☁️

2023-06-17
2023-06-08 1347 瀏覽
香港要找正宗川燒不易,而原來旺區旺角就有一間!星期五晚來,坐無虛席,建議想來的,都要先訂位,而且現在訂位,還有淄博卷餅送!烤焰官串燒、小吃種類超多,過百款選擇,而且都很正宗四川風味,真的是內地才吃到的那種。從前到國內出差,就有吃到,而且經常回味!現在一回味,就可以來這裡囉!這裡的選擇之多,感覺是可以整晚都喝啤酒,再加串燒,就會是美好的一天✨✨烤焰官的串燒都是川式烹調,醃製後即叫即燒,燒好後,再加上孜然粉,然後再熱辣辣上枱, yum, yum🤤🤤現在想起,也嘴Lam Lam😋✨主打推介🌮淄博卷餅 ($38 - 訂座免費) - ✨訂座免費送✨這卷餅免費送,超值之選!卷餅配有香葱、調味醬料,配已點的串燒,抵食又好吃!🐟雞泡魚乾 $68 - 魚干烤製而成,口感是韌性和鮮嫩度的結合,配上獨特的調味料和香料,很惹味!🐟燒多寶魚 $168 - 必點,燒魚加上辣椒及八角等食材烤成,味道絕配且惹味,口感豐富,絕對值得試!🥘潮汕炒米粉 $68 - 潮汕特有的鳳凰米粉配蔬菜炒製而成,口感輕盈爽口,而且正宗得連同行的潮州朋友都大讚,必點主食。🥬蔬菜類 - 幾樣燒蔬菜,最推土豆片加蓮藕片,表面微焦,外脆內軟,入

✨主打推介
淄博卷餅

潮汕炒米粉

🥬蔬菜類 - 幾樣燒蔬菜,最推土豆片加蓮藕片,表面微焦,外脆內軟,入口juicy。
- 青瓜配上芥末醬汁製成,口感酸辣清爽。
- 燒尖椒較辣,燒香菇串較香濃,燒四季豆串較爽脆,總之都各具特色!
🥔土豆片 $12
🥬燒香菇串 $22
🥬燒韮菜 $14
🌶️燒尖椒 $16
🫛燒四季豆串 $13

🍖燒烤肉類 - 基本上,全都皮脆肉嫩,肉汁滿滿!很多款都味道夠, 辣味足!全都熱辣辣上桌!

🍖雞皮串 $18、雞肉串 $19: 皮脆肉嫩,肉汁滿滿!
🍖雞軟骨串 $24: 味道夠, 有少少辣味,口感是韌性和嫩度的結合,加上烤製後的香氣和調味,配酒絕對一流!
另還點了🍖新疆羊肉串 $21和🍖燒牛肉串 $21,都很惹味😋
🍖炸牙籤雞 $36 - size 剛好,可以一口一個!
炸牙籤雞

⚡️錫紙類 - 不管是鴨血、金針菇還是花甲,用錫紙包著的,打開錫紙的一刻,未吃都已經知道會是好吃!
兩個錫紙的菜都大力推薦!
⚡️錫紙麻辣鴨血 $48 - 鐘意麻辣鴨血嘅必食!份量足,大片又入味,強力推薦!
錫紙麻辣鴨血

⚡️錫紙金針菇 $38 - 口感香脆可口,還帶有金針菇的獨特風味
⚡️錫紙花甲 $68 - 口感鮮嫩多汁,花甲鮮味足!
錫紙花甲

🍧甜品
🍨Oreo雪山牛奶綿綿冰 $58✨
絕對是打咭首選!這個綿綿冰以Oreo餅乾、牛奶和綿綿冰組成,口感清爽甜美,還帶有Oreo餅乾的香氣
Oreo雪山牛奶綿綿冰

🍧黑糖桂花豆酪 $32 - 餐牌上寫必點,而這個確實是必吃🤩豆酪的口感像布甸,味道不太甜,滲出濃濃桂花香,真的是必吃!
黑糖桂花豆酪

🍧四川冰粉 $28
四川冰粉是一種傳統小吃,主要流行於四川和重慶地區,由澱粉、水和其他配料製成。
冰粉的口感柔軟滑爽,清涼解暑,常常搭配麻辣燙、火鍋等重口味食品食用,清涼解辣。
烤焰官這款冰粉配有花生、合桃、提子乾,提高了口感之餘,又爽滑清甜,解暑一流!
四川冰粉

🍹飲品
🍹草莓繽紛樂冰桶 $198/桶 - 燒烤和酒精超配!這冰桶足夠4-5人飲用,酸酸甜甜,減膩解渴!
🍶陶瓷桂花味釀酒 $68 - 酒精不高,花香味濃,女生必喝🌸
陶瓷桂花味釀酒

🍶陶瓷花果釀酒 - 山渣酒 $88 - 喜歡山渣酸甜味的話,這個也很推!
另還點了:
🍹檸檬百香果茶 $32
🍹熱白桃烏龍茶 $25
🍹檸檬百香果茶 $32
草莓繽紛樂冰桶

餐廳環境闊落,食物好吃!旺區要吃川燒/串燒的話,這裡確是首選!

🔥烤焰官 (旺角)
📍旺角彌敦道726號18樓
  • 陶瓷花果釀酒 - 山渣酒
  • 土豆片
  • 燒牛肉串
2023-04-27 592 瀏覽
份量少,唔抵食,叫左好多款嘢食 同朋友食完都係覺得唔飽肚,我食個代餐都冇咁餓。味道係重口味,好似食緊調味料咁食完好口乾。幫襯 完 當晚成晚都訓得唔好,因為個肚係好空腹。食左二百幾蚊 換來既 係莫大既空腹感好伏,唔會再幫襯。
份量少,唔抵食,叫左好多款嘢食
同朋友食完都係覺得唔飽肚,

我食個代餐都冇咁餓。
味道係重口味,好似食緊調味料咁
食完好口乾。
幫襯 完 當晚成晚都訓得唔好,
因為個肚係好空腹。
食左二百幾蚊 換來既 係莫大既空腹感
好伏,唔會再幫襯。
2023-04-26
10 分鐘 (堂食)
2023-03-21 693 瀏覽
平時食開旺角橋底串屋,但咁岩裝修緊,原來老闆有另一間室內分店,就去試一試。🍢串燒款式好似無橋底咁多,但呢度有多啲特別甜品同飲品。串燒味道一樣,都係有種返左大陸食串燒嘅味道😂,所以係超惹味,食得好過癮!更重要係...呢度有冷氣呀❄️🤣 終於唔洗再擔心落雨/太熱要轉餐廳嘅煩惱喇! 而且食完出黎,個身係無味架🤩🤩🌟必食推介🌟♦ 燒苕皮🫓 $30佢係好似粉果嘅皮,然後入邊有啲好似醃過嘅豆角咁嘅嘢,外皮煙煙韌韌,裡邊又有啲咬口!真心超級無敵好食♦ 土豆片🥔 $24有驚喜!個邊少脆中間又林林地👍🏻♦潮汕牛肉丸🐂 $22有牛味仲有少少肉汁。香港要食到好味嘅牛丸唔容易,唔錯唔錯♦紅糖糍粑🍬 $28呢個真係必點!皮脆,中間空心配少少紅糖,唔太甜,大家爭住食🤭♦黑糖桂花豆酪🍮 $32呢個絕對要每人叫一個先得!老實講我講唔出個豆酪其實係咩味,但佢個after taste配埋黑糖桂花係超級無敵咁夾,亦唔會太甜👍🏻

🌟必食推介🌟
♦ 燒苕皮🫓 $30

♦ 土豆片🥔 $24
有驚喜!個邊少脆中間又林林地👍🏻

♦潮汕牛肉丸🐂 $22
有牛味仲有少少肉汁。香港要食到好味嘅牛丸唔容易,唔錯唔錯

♦紅糖糍粑🍬 $28

♦黑糖桂花豆酪🍮 $32