2024-02-18 631 瀏覽
家人見網評好,於是今日一齊去試,因為我遲到直接入去坐底,本來印象都幾好,環境寬敞,魚生刺身尚算新鮮,熟食一般,可惜坐底15分鐘後,垃圾車喺隔離不停轉,員工阿姐成日哄吓哄吓,睇下有咩收走,都幾厭惡,食到40分鐘左右,隊張單埋嚟叫你埋單,心諗咩料呀,其他放題都係截咗單,先會叫你埋單,都算喇,可能人哋多客收唔切錢啦!俾完錢就升級喇,哈…….漏單、回答態度差、語氣好似仇人咁,架垃圾車轉得再密d,收碟粗魯,嚟到呢度大約食咗1小時15分鐘,之後已經冇乜再叫野食,都冇晒胃口,淨係飲野吹水食生果,突然員工阿姐大聲講 ‘夠鐘喇拎齊野走’🤔望一望錶,仲有12分鐘喎,於是繼續吹下水飲埋罐野先,5分鐘之後,員工阿姐又大聲講‘拎齊野走,夠鐘喇’ 講明6-8pm,都未夠鐘就吹人走,成餐飯感覺都係趕你走嘅節奏,講真就算食物高質,都唔會再去,更何況野食真心好一般,仲有個廁所🚽污糟到得人驚,塞晒又屎又尿咁🤮好恐怖