咁今日為左同朋友慶祝生日 就簡左呢間呢間ODD CAFE因為睇到OPENRICE既食評都唔差啦 又有GAME任玩咁一入到去發現環境同氣氛比想像中仲好好TIM一入到去就比MENU 你睇 仲提醒我地早D叫野食因為D野食要即刻整嘛 咁我地就ORDER左幾個蜆肉意粉SET $92同埋大蝦意粉SET $96咁我太鍾意飲酒啦 +$6 轉左HOUSE RED LA咁$98 又有酒飲又有野食都幾抵架 (同埋我睇過架啦 咁叫係最抵嘛)唔知係咪佢地冇限時啦 單叫野飲都幾貴下對於我黎講個意粉就不過不失啦杯紅酒就幾易入口 唔會太DRY 啦另外 我都有加左個拼盤 (但係呢個我唔記得左影啊嗚嗚)麥樂雞好好食 點沙律醬好好食 但係我鍾意茄汁啦難得既係同麥當當既麥樂雞有得揮蟹鉗要記得襯熱食啊如果好似我咁想同友人搵個地方吹下水 玩下GAME 坐一晚既話呢度我都幾推介架(四粒星啊) 仲有得飲酒岩晒我同埋佢呢到真係好多好多CARD GAME------------------------------ 仲有仲有 真係好驚喜既係 我地想準備出蛋糕既時侯啦佢地幫我地播埋生日歌啦 而吹完蠟燭準備切蛋糕既時侯無啦啦有突然有STAFF
咁今日為左同朋友慶祝生日 就簡左呢間呢間ODD CAFE
咁我太鍾意飲酒啦 +$6 轉左HOUSE RED LA

唔知係咪佢地冇限時啦 單叫野飲都幾貴下
對於我黎講個意粉就不過不失啦
杯紅酒就幾易入口 唔會太DRY 啦
另外 我都有加左個拼盤 (但係呢個我唔記得左影啊嗚嗚)
麥樂雞好好食 點沙律醬好好食 但係我鍾意茄汁啦
難得既係同麥當當既麥樂雞有得揮