2020-10-05 171 瀏覽
秋風起,當然要食下燒肉放肆下,呢間韓燒位於旺角,地方企理,唔會太迫,疫情間還算食得安心。今次就叫左278蚊位既 世子御膳 放題。燒肉:肉類既選擇好多,花多眼亂。食肉獸們一定不能錯過,由於種類太多,不能盡錄,略試一二後,覺得 牛胸腹,香草五花肉,牛肋骨肉 幾出色,油花均勻,肉味香濃,誠意之作。燒物:食燒物除左食肉類,當然唔少得其他串燒啦。雞腎,雞軟骨,雞肉串都好新鮮,無雪味,醃得好入味。當中豬大腸亦是十分出色、此外呢間韓燒還有少見既牛大腸,喜歡食內臟既一定要試試。海鮮類:包括 蝦,帶子,魷魚圈同蜆。食材算新鮮,無雪味,鍾意海鮮既一定要點。蛋:無限追加。蛋味十足,熟度自己調校。水冷麵:食左咁多熱氣野,飲啖啤酒,食啖水冷麵,風味十足。總結:肉類既選擇多,食肉獸不能錯過,上order 既速度亦很快,侍應換板既時間都算密,大約燒1至2轉 肉就自動幫你換,服務一流,值得推介。
今次就叫左278蚊位既 世子御膳 放題

燒肉:

燒物:

海鮮類:

蛋:

無限追加。蛋味十足,熟度自己調校。

水冷麵:

食左咁多熱氣野,飲啖啤酒,食啖水冷麵,風味十足。