旺角🚇女人街有勁多唔同嘅食肆🤤,其中呢間如月居酒屋🏮裝修雅緻,食品幾有特色而且好💰抵食。特別係佢哋呢個🤩$188嘅串燒拼盤,有6串🤤唔同嘅串燒而且加多一蚊仲可以有杯🍺生啤添!牛油🧈炒枝豆係暖笠笠嘅,有別於一般凍嘅🫛枝豆,而且每啖都充滿牛油😋香味,令我幾有驚喜。串燒🔥拼盤有自家製免治雞肉棒、阿波尾🐓雞軟骨、燒白鱔🐟、鹽燒牛舌👅、西班牙黑毛豬🐖五花腩肉同埋鮮冬菇🍄,其中燒白鱔十分😍鮮味彈牙,西班牙黑毛豬五花腩肉😋十分肥美甘香,係我最鍾意🥰嘅兩款。雜錦天婦羅🍤粉漿好薄好鬆脆,而且👍一啲都唔油膩,用料新鮮又🤤好味。帝王蟹🦀肉炒飯係佢哋嘅店長推介💁菜式,炒飯夠乾身火喉🔥十足,加入咗帝王蟹肉🦀入口零舍鮮味!