2021-11-05
平時食飯時間經過呢間鋪都會見到排晒長龍,今次早少少5點左右去終於可以一試😍結果真係好驚喜,食物好味之餘員工服務仲好好,非常之滿足嘅體驗🥳閒日五點食happy hour 時段,埋單大約$230一位,任食兩個鐘🤤一入到去,店員會嚟做個介紹,呢度嘅串燒係用有小齒輪嘅專用鐵籤串住,擺上爐上面就會自動慢慢旋轉,咁就唔洗自己落手落腳燒同埋唔洗擔心啲肉會燒得唔均勻,只要擺落去等食就得🍻.任食任點🥳,種類都幾多,牛、雞都已經有幾款可以揀!除咗肉類,仲有唔少配菜揀,連雞蛋仔都有😋落完單啲串燒就會一盤盤好整齊咁送嚟👏🏻只要擺上去爐上面就會自己旋轉咁燒💁🏻♀️每枱仲有一張時間表,可以參考返每款串燒大約要燒幾耐,真係幾細心❤️飲品都係任飲🤤種類都幾多,除咗基本嘅汽水之外,仲有香港茶餐廳嘅特色樽裝飲品🍹店員仲會介紹吓唔同調味料,有款燒汁可以好似BBQ搽蜜糖咁搽😋仲有啲調味粉,孜然粉同肉類真係超級夾,每串我都灑好多🤟🏻眾多串燒之中,有幾款個人真係特別鐘意,每款都起碼encore咗5、6串😆必須推介比大家,嚟到一定要試~✨M6和牛牛柳一咬落去會有肉汁噴出嚟又唔靭,肉質好好咬口!孜然粉配牛味係完美配搭🙌🏻.✨烤雞粒非常
落完單啲串燒就會一盤盤好整齊咁送嚟👏🏻
✨M6和牛牛柳
✨烤雞粒
非常嫩身、非常入味嘅雞塊!食落好新鮮絕對唔會有雪藏味,係咁食都唔會膩🤤
✨羊卷肉
完全無羶味嘅羊肉,食落彈牙有口感👅
✨台灣腸
配料嚟講台灣腸係最出色,黑椒味嘅外皮係脆嘅,入面肉身實淨,細細條過吓口癮🍴
到差唔多食完,店員會主動走過嚟上甜品,係haagen-dazs雪糕!當日都有四種口味選擇:咖啡☕️、士多啤梨🍓、朱古力🍫、芒果🥭,最後我同朋友揀咗士多啤梨同朱古力!食完串燒再食雪糕,滿足滿足🍨
特別要讚一讚店員們真係服務好好✨除咗有禮貌外,嘢食嚟得快,又好有耐心解釋店內嘅食物同燒烤方法,全程都食得好開心!