2017-06-28
朋友們一直想去試下食龍蝦包, 最後決定黎哩間試試順便食埋生日飯!星期二晚上七點半,預先book左位,上到去唔full,但陸續都坐滿人4個人坐卡位,地方闊落坐得舒服一坐低Waitress同我地介紹兩個新推既蟹餐,一個海鮮火鍋,一個海鮮拼盆,兩個都好吸引,最後選擇左拼盆再加隻龍蝦,吉列牛柳忌廉烏冬同埋雙重炸薯條一開始黎左個六小盆,蟹肉蛋同蟹籽豆腐好好食,蟹肉好似圖中睇到咁多,豆腐又滑跟住重有蟹肉多士,一樣都係蟹肉多多,不過個人覺得D洋蔥有少少蓋過左D蟹肉味道接住重有釀蟹蓋, 啖啖蟹肉加埋淡淡地既芝士味道連埋其他唔會搶左主角既配埋料相當不錯終於到主角出場,海鮮拼盆,原隻龍蝦(另加)同蟹,好幸福,龍蝦肉爽口,除左蟹蓋D膏,拆開蟹腳好多肉,海鮮重有青口,帆立貝,大蝦,蜆,薯仔,二人份量,但都大大件,而且海鮮配香草汁都好夾,底D薯仔都好甜好味吉列牛柳忌廉烏冬,吉列豬莧食得多,吉列牛就第一次,幾特別但乾左少少,即刻比其他食物比下去,忌廉烏冬就唔錯,甜甜地加埋彈牙既烏冬,下次會試下其他雙重炸薯仔,食落發現除左薯條之外重有蓄薯條,幼身又甜甜地,個人覺得好食過薯條,成碟都係蓄薯條都不過份,配三種醬,龍蝦芝
4個人坐卡位,地方闊落坐得舒服
雙重炸薯仔,食落發現除左薯條之外重有蓄薯條,幼身又甜甜地,個人覺得好食過薯條,成碟都係蓄薯條都不過份,配三種醬,龍蝦芝士,黑松露芝士,蜜糖芥末,黑松露味就比較重,其他兩隻就會淡番少少
總結黎講d食物味道唔錯,服務都好好,waitress都有介紹同推介食物,原本限時90分鐘,但最後因為無咩人坐左2個鐘都無人趕,環境又舒適,值得一試,下次黎會試下食原本既目標!龍蝦包或者蟹火鍋!