The Place

今日係屋企人嘅正日生日🎂所以就選擇咗食康得思既自助餐🍴環境都算不錯,值得欣賞嘅係每張枱都有酒精搓手液同口罩套,而餐具亦都唔會直接放喺枱面,會比多個碟去放 酒店做得好細心!員工服務態度好不錯👍🏻首先講一下壽司同刺身🍣個人認為都唔算新鮮 吞拿魚可以用差黎形容🤮但其他尚算可以😊 壽司係即叫即整 飯唔會太大舊 師父都好有禮貌👍🏻 但大家唔好太大期望去食呀生蠔每人每次可以拎三件👍🏻 雖然細隻左啲 但都尚算新鮮 🦪🦪凱撒沙律🥗 我個人認為做得好好 個醬都好好食 上面嗰啲麵包係蒜蓉麵包切成粒 煙肉碎都炸得好好 重會有師傅喺度幫你攪拌均勻❤️呢度嘅款式真係比較少 得三樣嘢選擇 青口口感尚算正常 熟蝦🦐已經係最好食㗎 啲蝦唔會霉 亦都鮮味十足 小龍蝦🦞就真係唔太新鮮🥲叫咗個喇沙湯米線🍜 個人認為個湯真的不錯👍🏻 又濃又唔會冇辣味 口味都適合大眾❤️ 佢哋嘅牛扒 我食咗二件 第一次麻麻哋好多筋第二次食嘅時候有幾好食😋 可能因為係唔同部位嘅關係😂 卡邦尼長通粉我覺得喺呢度最好食嘅嘢😂😂 其實呢個菜好難唔好食😂😂 佢嘅雪糕都好多選擇 👍🏻有八款 仲有其他配料俾你配住食 每隻味都試咗一次 第一次食焦糖燉蛋味 我覺
刺身 壽司🍣

首先講一下壽司刺身🍣個人認為都唔算新鮮 吞拿魚可以用差黎形容🤮但其他尚算可以😊 壽司係即叫即整 飯唔會太大舊 師父都好有禮貌👍🏻 但大家唔好太大期望去食呀
生蠔🦪

凱撒沙律🥗

喇沙湯米線🍜

佢哋嘅牛扒 我食咗二件 第一次麻麻哋好多筋

佢嘅雪糕都好多選擇 👍🏻有八款 仲有其他配料俾你配住食 每隻味都試咗一次 第一次食焦糖燉蛋味 我覺得出奇地幾好食 有焦糖 又唔會冇蛋味 佢可以用碗裝🍨同筒裝🍦

甜品都有好多選擇㗎 除咗有各式各樣嘅甜品之外 佢仲有窩夫🧇泡芙 豆腐花 同埋榴槤pancake ❤️ 甜品方面我真係比滿分💯 每一樣都唔會Hea你 師傅佢哋都好有禮貌🥰

最後仲食埋個蛋糕就走啦 員工都好好主動幫我哋影相📸️ 總括而言 雖然食物種類真係唔係好多 但係服務同環境真係好好 員工都好有禮貌 環境都好舒服 如果有機會下次都會再去🥰
2021-01-10
慶祝紀念