德福閣

Stanford Café
2023-07-27 210 瀏覽
之前上網見到d人話呢間餐廳自助餐好抵食,今日就同屋企人去食。自助餐每位客人有4隻生蠔,會由侍應送上。一見到忍唔住嘩一聲,真係好大隻🤣佢嘅海鮮區有好多款式嘅海鮮,有蟹腳、蝦、青口等,仲有刺身。其中,蟹腳真係最正,有鮮甜蟹味,唔覺意就食左幾條。👍🏻沙律區種類繁多,有常見既火腿蜜瓜、薯仔沙律、各式沙律菜等。熟食區都有好多款式,海南雞、ribs、蒸魚、鴨胸、雞球等。個ribs真係好嫩滑,燒得啱啱好,真係一試難忘。甜品區都好出色,朱古力Fountain、crepes, 燉奶、cheesecake, 仲有好多款式嘅甜品,仲有我最鍾意嘅movenpick雪糕!另外,每位客人會有一個疏乎厘。餐廳嘅服務真係好好,啲工作人員好樂意幫手,令人感覺好舒服。總括而言,德福閣嘅自助餐真係物超所值,值得一試!

沙律區種類繁多,有常見既火腿蜜瓜、薯仔沙律、各式沙律菜等。