2019-09-28 366 瀏覽
今日打邊邊,男友選去了寶哥火鍋,好抵食的火鍋!服務員哥哥有耐性又好客,主動幫助添湯,食材也好快到,有客人不小心讓飲品倒了在電爐上,服務員無罵人還幫忙清潔及叫客人小心,讚!態度一流!環境是簡潔唔花巧,有獨立房間,也有大廳,還有幾部電視讓客人邊食邊睇!$198這價錢包括了一個海鮮拼盤、8個自選食材及任食任點的餐紙!湯底選擇:有辣有唔辣的湯款,我們選了老闆推介的猴頭菇鯊魚骨湯底!足料又健胃之選:大隻香濃猴頭菇、鯊魚骨好多片好香魚味,再配上其他湯料,如:沙參、紅棗粒等。新鮮海產拼盤:7種不同海鮮:每種2隻,每人一款:新鮮爽口大蝦、2隻彈口煙韌鮑魚、大大原粒帶子、厚身彈口龍蠆、鮮甜肥美蠔肉、大大隻爽口蛤蚧;8款自選食材款式好多,讓客人自家選擇,如多款手打自製丸類;炸物:魚皮、響鈴;特色沙爆魚肚、百花釀油條、各種肉類:美國肥牛、牛舌、牛坑腩、羊肩肉、黑毛豬、本地雞;魚類:鯇魚、鯇魚片、白鱔、內臟等,每種食材足料豐富,推薦美國優質鮮紅嫩滑肥牛、脆口鯇魚脆片、脆卜卜唔油膩的炸魚皮、彈口香濃羊味的羊肩肉、手打三寶丸(陳皮鯪魚、彈口墨魚、香軟牛)等任食任飲:任食食材都唔少,除了各種翠綠蔬菜、清甜飽滿粟米、
今日打邊邊,男友選去了寶哥火鍋,好抵食的火鍋

湯底選擇:

任食任飲:
任點食材
馬尾粉絲
飲品

任食食材都唔少,除了各種翠綠蔬菜、清甜飽滿粟米、瓜菜(薯仔片、炸芋頭片、白蘿蔔,更有各種菇類(金菇、雞肶菇、鮮冬菇),丸類(入味香口牛筋丸、醬爆芝士丸等)、餃餃(好正煙韌魚皮餃、足料韮菜餃、彈牙爽口鮮蝦雲吞);豆腐黃豆類(大大吸汁好正魚腐、冰豆腐、鮮枝竹等),最後唔少得粉麵(日本出前一丁公仔麵、馬尾粉絲、韓國薯麵等),食到我地好飽飽!任飲出面雪櫃罐裝汽水、茶類、果汁,或加錢任飲特色飲品!

2019-09-26
猴頭菇鯊魚骨湯底