2021-12-06
估唔到旺角呢個鬧市入面,都可以有呢種喺唐樓天台BBQ嘅自助放題, 夜晚一大班人燒烤真係好有feel!晴朗吧其實本身喺12樓係一間酒吧,酒吧就六點半後先開門, 但其實12樓上一層嘅天台都係屬於佢哋嘅燒烤場, 平時下午/夜晚都可以喺度燒烤👍呢個場大概可以坐到5-10人,都算係幾大,有3個爐,餐廳係選用日本備長炭燒烤,有店員幫你透爐 同準備食物,唔需要自己再周圍買材料😄 而且呢隻炭都算燒得幾快,過程唔使等好耐就有得食!我哋今次去係平日晚上,收費方面係$268 (星期一至四晚上),$298 (星期五六日及公眾假期),價錢方面唔算太進取, 而且喺服務同食物質素上都算係高水準,飲品可以任飲,我哋呢晚都食得幾飽,好enjoy,都幾值回票價㗎!食物款式真係有好多好多種,而且醃製嘅醃料亦有唔同款! 肉方面分別有日式豬扒、法式雞扒、印度豬扒、金沙骨、中東羊架、 仲有唔同口味嘅雞翼、牛扒、魷魚等!每一款嘅口味我都幾鍾意,總有一款啱大家胃口!店員好親切,仲推介同準備咗燒金針菇、燒茄子、燒翠玉瓜同烘方包!咁多嘢食,點會仲食唔飽🤣環境方面,可能因為係唐樓天台,而且又係新開張 試業中, 我哋嚟嘅時候裝修得亦未係最
環境方面,可能因為係唐樓天台,而且又係新開張 試業中, 我哋嚟嘅時候裝修得亦未係最理想,但咁樣其實都冇阻我哋燒烤嘅興致🤣 期待佢之後會裝修得更靚👍