第三站

Station 3 Cafe
2020-03-02 151 瀏覽
上網睇到好多好評,就決定要試吓啦晚餐選擇都唔少,加$35 仲有沙律同飲品添~ 我地最後揀左兩個餐加啲小食share餐廳好貼心,比埋濕紙巾客人抹野先來一碗加配的沙律🥗~第一個主菜係蟹肉雜菌忌廉意粉~個忌廉汁比較淡口啲,但意粉處理得唔錯,軟硬適中 而蟹肉好鮮甜呀,整體來講幾好食另叫左個黑松露帶子鮮菌燴意大利飯~ 同樣地個汁較淡味,唔太食得出有黑松露味帶子都比較細粒,似元貝仔個種。個飯質唔太似係意大利飯,反而似白飯多啲叫多個炸物拼盤~ 有5款食物咁多,我最中意佢地嘅雞翼,有好多honey sauce,好有bbq嘅feel 其他炸嘢就正常質素~ 但炸粉厚左啲啲最後仲有個芝士薯角,份量勁多呀!最後加左藍莓芝士蛋糕,細細舊唔會好滯,做飯後甜品唔錯因為跟餐有兩杯嘢飲,所以我哋揀咗提子乳酪同埋紅莓冰茶味道唔錯,但兩個都偏甜,如果唔鍾意咁甜,下次記得叫佢少甜呀
上網睇到好多好評,就決定要試吓啦

餐廳好貼心,比埋濕紙巾客人抹野

先來一碗加配的沙律🥗~

而蟹肉好鮮甜呀,整體來講幾好食

其他炸嘢就正常質素~ 但炸粉厚左啲啲

最後仲有個芝士薯角,份量勁多呀!

最後加左藍莓芝士蛋糕,細細舊唔會好滯,做飯後甜品唔錯

因為跟餐有兩杯嘢飲,所以我哋揀咗提子乳酪同埋紅莓冰茶
味道唔錯,但兩個都偏甜,如果唔鍾意咁甜,下次記得叫佢少甜呀