2021-05-25 307 瀏覽
講唔停成日去朗豪坊都見到呢間餐廳外面大排長龍🔥 而咁啱朋友都想食天婦羅 所以就搵咗個平日去試吓係咪真係咁好食啦😝天吉丼 $118呢個天丼包括咗黑虎蝦🦐 魷魚🦑 海紅鯛 茄子🍆 南瓜 炸紫菜同埋溫泉蛋🥚 欣賞佢炸粉唔厚 唔會太油膩😚 醬汁亦都唔錯 唔會過鹹😋最好食係個溫泉蛋 啲蛋汁撈飯食真係超級正🤩 不過略嫌每一款個炸皮都唔係好夠脆🙈All Star 丼 $108呢個比上面嗰個更加豐富😍 多咗軟殻蟹 洋蔥同埋櫻花蝦🤤講唔停其實都唔係好明點解呢個反而會平啲🤔不過軟殻蟹份量都比較少 得一隻腳🤭 但係虎蝦魷魚嗰啲同樣都係好新鮮👍🏻整體黎講 講唔停覺得呢間餐廳幾高質 價錢亦都算合理❤️ 食完成碗真係超級飽🥰 而且平日中午唔使排隊 真係幾值得一試😆

天吉丼 $118

All Star 丼 $108