2021-03-25 393 瀏覽
朋友話呢到又有得食又有得玩(飛鏢機),於是就嚟左呢到食lunch! 入到嚟,空間超闊落,有勁多枱,分分鐘坐到6、70人(非常粗略估計)。而且,見到menu即刻嚇親,因為一百蚊鬆啲有主食搭嘢飲已經好抵,仲要包沙律吧、餐湯、水果、甜品、雪糕,甚至連紅白酒都有,實在令人難以置信!迫不及待,出去揀嘢食~因為唔好蔬菜(平時都好少食菜,慚愧慚愧),所以只滋嚐一下沙律~都幾多配料同醬汁揀,都唔錯,算新鮮~呢碟鴨胸南瓜risotto真心要讚,南瓜汁本身好creamy,畀人一種溫暖甜美嘅感覺;但意大利飯一啲都唔冧,算硬身,食落好有口感,明明兩樣嘢都幾唔同,但搭埋又出奇地正;而鴨胸都好煙韌好嫩口,認真高質!!!又試下啲酒~算比較甜,kick kick哋,但係咁嘅價錢都算係咁~由一點令食到兩點九,職員話要清場,所以食咗一個鐘到就走啦~冇機會玩到飛鏢,唯有下次再嚟玩啦~

2021-03-20