2022-02-24 294 瀏覽
位於觀塘公司附近既極尚大瀛喜一直都好想黎試吓,三個鐘午市放題$198已經好抵食,見到餐廳仲推出左疫情優惠星期六、日及公眾假期兩點後入座第二位半價!呢度午市食物選擇都幾多..刺身、壽司及串燒….除此之外仲有炸物、天婦羅、鍋物、一品料理、熟食、手卷及湯等等…即刻用QR落單先!刺身有三文魚、油甘魚、帆立貝、赤貝、赤蝦、甜蝦、希靈魚及海哲!全部都好新鮮!醬燒比目魚壽司,滿口比目魚油脂好正!另外仲有帆立貝、三文魚腩、黑松露赤蝦、仲有迷李海膽手卷等等!汁燒鰻魚醬燒比目魚、蝦多士、芝士焗蝦、醉鮑魚入哂味好出色!鹽燒牛舌牛味重厚薄適中!超多蒜茸粉絲蒸元貝趁熱食好正!吞拿魚他他酸味味好開胃!自助區有多款餐前小食!飲品除一般罐裝紙包飲品..還有梅酒、啤酒及清酒!天氣凍還有暖飲櫃飲品比大家享用!甜品有糖水、蛋糕、法式燉蛋及多款雪糕!我就好鍾意法式燉蛋夠香滑又唔會太甜!

呢度午市食物選擇都幾多..刺身壽司及串燒….除此之外仲有炸物、天婦羅、鍋物、一品料理、熟食、手卷及湯等等…即刻用QR落單先!

汁燒鰻魚
超多蒜茸粉絲蒸元貝趁熱食好正!
吞拿魚他他酸味味好開胃!

天氣凍還有暖飲櫃飲品比大家享用!

甜品糖水、蛋糕、法式燉蛋及多款雪糕!

我就好鍾意法式燉蛋夠香滑又唔會太甜!