上網成日都見到有人介紹呢間流水蝦 超級有泰國當地嘅感覺 重要可以仼燒仼食好多吾同嘅海鮮 好似流水蝦🦐鮑魚等等 勁正有孜然粉,椒鹽,粗鹽,辣椒粉提供,可以加落去串燒到變得更加惹味😋呢度員工服務態度都好好 會主動幫手處理鮑魚同教我地處理流水蝦好彩成個過程都無比蝦😂🌟流水蝦🦐每張枱嘅隔離都有個大水缸 養住好多活蝦蝦,我地可以食幾多夾幾多,職員都會不停加蝦,令我同個朋友可以不停咁食😁我地跟住職員嘅指示去燒,啲蝦真係好彈牙爽口,又留住左蝦本身嘅鮮甜。另外我覺得每一隻蝦都好新鮮又大隻,不停咁游來游去,被夾起都跳得好勁。熟左都有好多蝦膏,好香口。🌟鮑魚-呢度嘅鮑魚係仼食嘅,而且每隻都幾大,肉又厚實。我地擺落去燒時會有海水,不過浸住啲鹽水落去燒嘅鮑魚變得好鮮甜,好彈牙😁🌟魚🐟生蠔🦪扇貝,魷魚🦑蟹🦀沙白,花螺🐚呢度所有海鮮都係仼食嘅,職員會不停咁增加,令我地兩個可以係咁食🤣重點係佢嘅每一種海鮮都好新鮮,啲魚又好大條,燒完啲海鮮都係好鮮甜,一啖接一啖咁不停食,超正😋🌟白鱔🐟個白鱔係本身已腌好嘅,一路燒一路發岀好香嘅味道,不過每個人只有一舊,係好食到我都想佢係仼食嘅😉個魚肉勁厚身,勁多肉,又滑又鮮甜,食落去

好彩成個過程都無比蝦😂

🌟流水蝦🦐

🌟鮑魚

🌟魚🐟生蠔🦪扇貝,魷魚🦑蟹🦀沙白,花螺🐚

🌟白鱔🐟
個白鱔係本身已腌好嘅,一路燒一路發岀好香嘅味道,不過每個人只有一舊,係好食到我都想佢係仼食嘅😉個魚肉勁厚身,勁多肉,又滑又鮮甜,食落去好滿足。

🌟串燒🍖
係肉類方面係勁多選擇,有雞🐥牛🐂豬🐷,好適合每個人對肉類嘅需求😋
-都有吾同嘅丸類選擇✌🏻
-蔬菜都有吾少選擇例如菇🍄粟米🌽茄子🍆蕃薯🍠翠玉瓜🥒南瓜🎃,正👍🏻
-更提供了窩夫🧇燒完加雪糕🍦脆卜卜加雪糕嘅奶味😋簡直就係食緊個甜品
-蒜蓉包係一定要試🥖上面勁多蒜蓉,烤完脆卜卜勁香口,我食左一個又一個😂

🌟自助區
-提供左吾同嘅熟食例如麻辣椒鹽蝦🦐勁惹味,加少少辣辣地,真係要試。炸蟹鉗🦀勁香口。炒西蘭花🥦咖喱魚蛋,香港特色熟食,都要試下😋

🌟飲品區
-個飲品櫃有好多款式選擇,烏龍茶🍵汽水🥤等,仼君選擇😂

🌟甜品
-有好多吾同味嘅雪糕,可以有好多嘅選擇,例如芒果🥭芋頭