2019-08-01 84 瀏覽
周不時都會行下波鞋街,經過見到價錢都幾抵食,於是肚仔餓就入去試下。🥢蟲草花水鴨湯湯底選擇都幾多,我地簡左蟲草花水鴨湯,湯底鮮甜,滋陰補腎,不寒不燥。🥢海鮮拼盤非常豐富,有鮑魚、海蝦、蟶子皇、生蠔、蜆、蟹同活刀貝等等.....全部都非常新鮮,最愛海蝦同生蠔,夠哂鮮甜!🥢頂級安格斯牛小排油脂豐富,肉味濃郁,口感軟腍,好味道。🥢另外仲叫左西班牙羊肩肉、黑牛柏葉、墨魚丸、蟹柳、白鱔片、豬肚仔、花膠仔。白鱔片比相像中新鮮,值得一試。🥢覺得自唔夠喉的話,仲有四十多款任食的丸類、蔬菜及麵食等,呢個價錢配以新鮮食材的質素真係幾抵食。🥢要推介一下娥姐粉果,初初見到菜單中有粉果都覺得奇狗怪怪,但好奇心驅使下叫左,食落又幾好味,外皮彈牙,內淊夠香。最後食埋幾碟菜就認真夠哂飽,滿足~

🥢蟲草花水鴨湯

🥢海鮮拼盤

🥢頂級安格斯牛小排
油脂豐富,肉味濃郁,口感軟腍,好味道。

2019-07-05