唔駛飛日本係銅鑼灣就食到,千層拿破侖即叫即製,最近仲推出咗small size 同 minisize添🤩香港🇭🇰係亞洲唯一一間 Gariguette有齊曬3款size,有好多香港獨有口味,一於買番盒同朋友開心share,包裝仲好靚架😍 ✨Minipie $38~$42✨4.5-5cm嘅 minipie 造型好可愛🥰 有9款口味相信總有一款會啱你心水😋 可以揀單層定雙層,一啖一個啱啱好😆 嚟緊新年開party 🎉又或者做散水餅都一流 🥳我就揀咗抹茶士多啤梨🍓口味,千層拿破崙口感鬆脆,抹茶味濃郁抹茶控必試. 香蕉朱古力唔會太甜,兩者仲好夾好好食🤤✨10cm細pie $56~$76✨細Pie 一個人食晒份量啱啱好,貪心d仲可以試多幾款口味😂 開心果忌廉覆盆子味道酸酸甜甜,女生一定愛上💖 Tiramisu 入口輕盈無負擔,好香咖啡味同酒味,撒滿左可可粉同朱古力餅碎,層次相當豐富🤩

✨Minipie $38~$42✨

香蕉朱古力唔會太甜,兩者仲好夾好好食🤤

✨10cm細pie $56~$76✨
細Pie 一個人食晒份量啱啱好,貪心d仲可以試多幾款口味😂
開心果忌廉覆盆子味道酸酸甜甜,女生一定愛上💖