2019-09-19 30 瀏覽
寶哥火鍋今日第一次食,行過波鞋街就會見到佢嘅廣告燈箱,行過望到發現幾抵食,材料有豐富,於是就想去食下啦!佢哋嘅海鮮火鍋套餐,每人只係$198 ,就有海鮮拼盤、八款海鮮材料任揀、丸類蔬菜任食,唔怪得上到去,見老中青都有人幫襯啦!坐低之後,梗係揀咗湯底先啦,見佢湯底選擇都唔少,有七八樣,有辣有唔辣,任君選擇。我哋選咗蟲草花水鴨湯,湯第一上枱,就見到好大隻水鴨,真係真材實料。我哋第一時間就梗係試吓個湯底好唔好味先啦,結果冇令我失望,真係好鮮甜好香。揀湯底嘅時候我哋都揀咗好多火鍋配料,佢哋嘅選擇都有好多,我哋好容易就揀到我哋想食嘅八款火鍋配料,同埋任食嘅配料。海鮮拼盤材料多,又大又新鮮,無論係蚌、扇貝、鮑魚、蠔、海蝦、蜆、魚肉,樣樣都好味,可以嘅話真係想encore,哈哈!至於八款嘅飲水火鍋材料雖然每碟細細份,但係樣樣味道都係非常好,我特別推介牛、花膠仔、魷魚酥、鴨血、蝦丸,呢幾樣係特別特別好味,有其他蝦丸彈牙到我唔識講。任點任食區食物都好多選擇,以水餃、丸類、蔬菜為主,其中我哋食咗幾款餃子,個樣都好好味,蔬菜都encore左幾次,食飽飽真係好抵。而且呢度加$20就可以任飲汽水,今晚真係飲飽食

任點任食區食物都好多選擇,以水餃、丸類、蔬菜為主,其中我哋食咗幾款餃子,個樣都好好味,蔬菜都encore左幾次,食飽飽真係好抵。而且呢度加$20就可以任飲汽水,今晚真係飲飽食醉啦!