(非會員)
2008-08-04 6 瀏覽
我之前係呢度睇過d評論,之後行過果頭搵朋友去聚舊,又記得呢間野,起一個唔知去邊食野的情況下,就上左去試下~~哈(因為我有大明信用卡,食佢個4人set dinner 7折),折左之後平成200蚊,計落都叫幾抵。叫左個set,同埋散叫了小食。我地一行4人,一入到去,環境都ok,我鍾意d燈不過一座下,又真係迫左少少@@如果d位開d就更加好~~好啦,叫野食,介紹開始~~先係4人set dinner介紹和風沙津小砵 <~~ok四色刺身,壽司 / 卷物 <~~中上水準左右,三文魚有咬口,切度厚薄適中一品料理(四選三)1. 燒鯖魚 <~~冇食2. 一口牛柳 <~~正...牛肉d肉汁一入口就充滿左係口呢,食果下好有滿足感。3. 酒煮蜆 <~~都幾好味,不過遲了上,有點難咬。4. 焗蠔 <~~味道甜甜的,好好食~~^^5.茶碗蒸蛋 <~~好奇怪的感覺,不過味道都算OK6.什錦天婦羅(2海老4菜) <~~OK,一般天婦羅,但唔夠熱7.蟹糕炒飯 <~~ 味道好特別的炒飯,上面的蟹糕味道濃濃的,第一次食,感覺唔錯,不過要留最後食,因為味道比較重8.炒野菜
我地一行4人,一入到去,環境都ok,我鍾意d燈
不過一座下,又真係迫左少少@@如果d位開d就更加好~~

好啦,叫野食,介紹開始~~
先係4人set dinner介紹

和風沙津小砵 <~~ok
四色刺身壽司 / 卷物 <~~中上水準左右,三文魚有咬口,切度厚薄適中

一品料理(四選三)
1. 燒鯖魚 <~~冇食
3. 酒煮蜆 <~~都幾好味,不過遲了上,有點難咬。
4. 焗蠔 <~~味道甜甜的,好好食~~^^
5.茶碗蒸蛋 <~~好奇怪的感覺,不過味道都算OK
8.炒野菜及甜品 <~~ 一般
清酒300ml,Cocktail 4杯,Shooter 1 set <~~ 冇咩特別,野飲度度差唔多,不過好的係,佢4人餐唔係只係得4杯野飲,仲有清酒300ml同 Shooter 1 set,都算唔錯

之後另外叫左盤雜錦刺身~咩刺身都有d,味道都算鮮甜,幾好食~~食到我同朋友都好飽,其實叫一個SET都好夠食,因為勁多野食,甘圍返每人都係二百幾蚊左右,算OK幾抵食,飽晒。
  • 一口牛柳