好耐無食放題/自助餐之類既超級大餐,飽到全家都變左大肚腩🤣明明係生日飯,但個生日蛋糕拎左出來吹完蠟燭,之後就成個收返埋🤣呢間唔算話好高質,中規中矩啦,一般放題有既野佢都有咁,不過呢間有個優點,雖然佢地方唔係大,但佢位置上面都算幾寬敞,唔係果啲大家逼埋一舊舊,肥少少都坐唔到既座位。大家都係寬敞既梳化座👍🏻👍🏻 刺身種類都算多,而且都係啲普遍通病,就係第一盤一定係做得靚啲😂啲蝦又大大隻,三文魚又厚切咁,擺盤都靚靚的,之後果兩盤就開始變得普通,蝦仔細左,擺盤也隨意左。不過,蝦刺身真係好新鮮,連挑剔既野獸仔都食左好多好多隻🤣🤣 壽司果啲都係細細一口咁,但係味道同樣都唔錯,而且個樣都算幾精緻。👍🏻👍🏻 熟食既話都係炸物,鍋物同串燒咁,但係味道偏咸,蟹粥好咸好咸🤭炸物就係我最愛既!芝麻雞翼做得好香脆,而且每次都係新鮮炸好即刻上!正!另外場地上設有自助飲品吧、沙律小食吧、甜品雪糕、仲有雪糕機!不過我太飽😂淨係幫襯左幾罐野飲,一支牛奶雪條喳🤭