2019-06-10 340 瀏覽
今次同朋友喺下晝嘅時候食放題講真真係第一次 去到嘅時候覺得幾靚 裝修特別一入門口已經見到好多飲品選擇 不過自助bar嘅選擇就唔算好多 第一輪就叫咗好多刺身同埋壽司 之前食放題都按人數比例但呢一間就真係叫幾多出幾多 咁就唔會造成浪費 幾好刺身唔算最新鮮 甜蝦都有小小腥味 不過三文魚腩就好厚身 壽司就正正常常 火炙壽司嘅選擇唔算好多 冇火炙三文魚有少少失望 不過火炙左口魚都好好食熟食就唔錯 燒牛脷同埋燒菠蘿都叫多咗一輪 炸物都幾脆 食得出係新鮮炸好 最出色嘅當然係榴槤波波 好濃郁嘅榴槤味之餘又好鬆脆 鍾意食榴槤嘅朋友一定要試!飲品來講選擇就好多 不過全部都係凍野為主 如果女仔唔方便就可能淨係可以飲麵豉湯 或者室溫嘅紅茶 甜品就麻麻哋 我哋叫嘅兩個糖水都偏甜 而且心太軟唔流心當係普通朱古力蛋糕食就OK嘅