2023-09-05 141 瀏覽
📍🐈 Hans Bar and Restaurant-尖沙咀🐈‍⬛📍#chowweisik酒#chowweisik尖沙咀尖東附近最方便就係食完嘢可以飲杯嘢傾吓偈🥜而且位置同埋酒精選擇都好多🥃最鍾意佢會分咗sweet/ gentle /boozy/ dry一睇就知邊杯啱自己口味🍸一🐾 born to the purple 巨峰葡萄🍹|$118依杯Cocktail真係有夠photogenic 🤭😌估唔到上枱個presentation有朵🌹而且顏色好lenggg 夢幻感覺收工之後飲一杯真係好慰藉到疲倦嘅我🥹一🐾 blue blood 🍹|$98個friend唔飲得酒🥹所以叫咗杯 mocktailpresentation 都係lengleng 的而且唔會藥水味道☺️一🐾 避風塘薯條|$58避風塘未到絕對唔會出錯嘅系列最啱就係夾埋唔同嘅酒🤭一🐾 麻婆豆腐 Nachos|$78呢款係有啲估唔到嘅😳竟然係炸腐皮 做nachos 好似食緊一個fusion 小菜😻一🐾 燒厚切牛舌|$118呢個真係誠意推薦❤️‍🔥估唔到呢個牛舌好似仲出色嗰啲串燒舖頭佢嘅厚度同埋肉質都夠晒煙靭,同埋保持到肉汁‼️而且調味啱啱好

#chowweisik酒

🐾 燒厚切牛舌|$118
呢個真係誠意推薦❤️‍🔥
估唔到呢個牛舌好似仲出色嗰啲串燒舖頭
佢嘅厚度同埋肉質
都夠晒煙靭,同埋保持到肉汁‼️
而且調味啱啱好☺️

🚏

Hans Bar and Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地下7-8號舖