2021-12-11 35 瀏覽
呢日做完運動係元朗食lunch,經過門口見到Lunch Set日式定食價錢唔貴,咁啱又有幾個學生哥食完出嚟,諗住一定有位,就入去試下啦!*香烤雞扒定食 $58*我地加錢要咗貓飯,比較特別,有紫菜、木魚、日本醬油,再加上牛油,配以日本珍珠米,軟硬適中,唔駛食餸都扒咗大半碗飯。雞扒夠大件,雞皮薄而香脆,雞肉嫩滑。*吉列豬扒定食 $55*吉列豬扒賣相吸引,表面炸得香脆,又唔會太厚粉,豬扒肉身夠腍,甜甜嘅日本咖喱🍛另外有一小碗盛上,唔會浸住塊豬扒。定食仲有味噌湯,唔會過咸/過稀,仲有兩款唔同嘅菇類*章魚🐙小丸子*好耐無食過章魚小丸子,沙律醬加燒汁加木魚嘅味道真係無敵,新鮮整起熱辣辣好好食😋鋪面地方不算大,環境整潔光亮,小小嘅鋪頭都有聖誕裝飾,幾有心思,價錢唔算貴,全部都係後生仔打理,嚟支持下佢地都好

*香烤雞扒定食 $58*

*吉列豬扒定食 $55*