餐廳: 磯野水產
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-10-10 819 瀏覽
最近身邊朋友都説支持香港經濟,我就直接少少,支持了香港食市。 😋😋今晚和太太找到了銅鑼灣樓上日式美食店 磯野水產餐廳大部份是大玻璃窗,可以清楚欣賞銅鑼灣夜景。前菜野菜條沙律伴鯷魚醬多款新鮮野菜條,配上自家製的鯷魚醬,以吞拿魚加沙甸魚打成的醬料,口感似偏咸,但配合蔬菜既鮮甜味道,就恰到好處。亦鮭魚刺身火炙亦鮭魚刺身,炙熱帶甘香、肉質鮮味👍🏻。炸魚骨、七味燒魚翅炸魚骨香脆可口,七味燒魚翅惹味,用來佐酒嘅最佳選擇。磯野壽司盛合八款八款不同口味的壽司,款款吸引,特別係帶子和赤蝦壽司, 鮮甜好味, 太太比較喜歡粒粒鮑魚壽司,份量十足,入口豐富,鮑魚味香濃。磯野浜燒貝盛合浜燒貴妃蚌浜燒北寄貝浜燒北寄具仔浜燒文蛤浜燒鮑魚新鮮貝類海鮮原來通過浜燒煮嘅方式烹調,可以保持海鮮原汁原味,而且肉汁完全保留在貝殼內,一點都沒有流失👍🏻。鮑魚帶點軟熟又少許彈牙,配合磯燒味道,吃多多也不夠。😁蘋果雪葩完全可以啟動我第二個胃來吃這個蘋果雪葩,精華在蘋果中間位置冰凍雪葩,充滿清香的蘋果味,微軟柔嫩。巨峰梳打豐富美食,應該多撐

今晚和太太找到了銅鑼灣樓上日式美食店
磯野水產

餐廳大部份是大玻璃窗,可以清楚欣賞銅鑼灣夜景。

前菜
野菜條沙律伴鯷魚醬

亦鮭魚刺身
火炙亦鮭魚刺身,炙熱帶甘香、肉質鮮味👍🏻。

炸魚骨、七味燒魚翅
炸魚骨香脆可口,七味燒魚翅惹味,用來佐酒嘅最佳選擇。

磯野壽司盛合八款

八款不同口味的壽司,款款吸引,特別係

磯野浜燒貝盛合

浜燒貴妃蚌
浜燒北寄貝
浜燒北寄具仔
浜燒文蛤
浜燒鮑魚

鮑魚帶點軟熟又少許彈牙,配合磯燒味道,吃多多也不夠。😁

蘋果雪葩
必吃