2022-11-20 428 瀏覽
身邊起碼20 個人話差左好多,唔會再去,好多人話行過見到係新廚就唔入去👣👣👣👣👣,食第二間。我就已經唔去幾個月。唔知佢哋會唔會覺得自己少咗啲客人,可能佢覺得新策略好慳錢,沾沾自喜,但係又唔知自己流失咗客人,可能我身邊啲係太少數,佢哋流失咗都唔覺。之前有老鼠🐀🐀🐀🐀🐀入侵,大家都已經唔敢去一陣子,改咗名就當係冇事,衛生情況都係好一般,啲調味料樽都係唔乾淨,但本來味都唔錯,份量又正常,大家都好支持,又當冇事。😗😗😗😗😗以為佢哋重新振作⋯⋯原因老闆一定知道,希望佢哋有所改善,經濟唔好,大家都各出奇謀留客,開源節流明白嘅,但係如果佢出呢啲產品,🤔🤔🤔🤔🤔好幾個月都唔想出post ,一直心存期望會換返正常主廚,今日有個朋友食完係咁叫我一定要提點下大家,本身佢一星期會去三次,而家都唔去了。仲有好多太古坊返工嘅朋友,好多都話去第二間食算,起碼食得飽😆😆😆😆😆。