來來來最近身邊朋友都話未開關返唔到去食酸菜魚,好吧等我推薦一間最近的超愛去的川菜餐廳俾大家啦‼️‼️餐廳:麻辣風雲(銅鑼灣)地址:銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場5樓網上都幾多好評既麻辣風雲,平日晚上嘅7點,已經排晒長龍,所以我已經一早黎攞位,銅鑼灣店環境都幾寬敞,旁邊有幾張梳化位會坐得舒服d~提下各位食客,平日夜晚去到都滿座,想去嘅朋友仔最好book定枱啦~📣📣酸菜魚🐟份量超多 夠哂3-4人食~我地叫左中辣 ,辣味岩岩好,味道濃郁, 魚片夠滑 且食極都仲有,可見幾足料啦!底層仲有好多酸菜、粗薯粉 好飽肚麻辣雞翼🐤尖雞翼尖好入味,而且同樣地份量超多,麻辣味道都好濃,鍾情於麻辣的味道,都一定黎試下整體來說,麻辣風雲係全港有3間分店 包哂香港島、九龍、新界,重要係位置夠方便,食物質素超好,味道又濃且唔會太多味精 酸菜魚夠哂大盤,岩哂我地愛酸菜魚既人士,超推薦~🗣️🗣️

餐廳:麻辣風雲(銅鑼灣)
地址:銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場5樓