餐廳: 永年士多 (兆安廣場)
資訊:

2023-06-03 49 瀏覽
銅鑼灣一人之選,一條友食咩好呢?平平地嘅選擇大家一定有試過叫車仔麵嗰時樣樣都想食,唔知揀咩餸好呢 ?永年士多嘅招牌車仔麵一碗麵自由選擇我叫左肥牛、蘿蔔、豬皮、滷水雞翼、滷水雞翼尖、魚蛋、豬紅、牛筋同埋菜,勁豐富呀,超大碗,佢哋嘅車仔麵真係勝在款式夠多匯款都好高質素絕對係一碗高質素嘅車仔麵😗😗唔夠喉仲可以叫埋西生菜,紫菜湯😋😋😋 飲品方面真係要揀佢哋嘅飲涼粉冰 夏天過嚟飲真係好解渴冰凍又甜椰汁味又夠晒香濃 好似食咗甜品一樣作為一餐飯嘅結尾
銅鑼灣一人之選,
知揀咩餸好呢 ?永年士多嘅招牌車仔麵
一碗麵自由選擇
我叫左肥牛、蘿蔔、豬皮、滷水雞