2021-02-17 244 瀏覽
炳記茶檔, 大坑 🫖大坑有好多唔同種類既餐廳選擇,我個人暫時覺得最有風味嘅都係炳記茶鐺。啲人個個嚟到都會食佢個豬扒,今次黎到試左佢個招牌豬扒公仔麵再加瑞士雞翼,好味🤤但係一碗麵對我黎講又點會夠呢😋所以我再加多個奶醬多。個豬扒麵出色嘅秘訣其實係個魚露,加咗紅椒同埋綠色辣椒嘅魚露估唔到同佢個豬扒公仔麵好配合。都係侍應哥哥推介,我先識得咁食咋。食物一流,價錢合理,服務仲好添,真係冇嘢可以挑剔啊💛大家一定要黎幫襯下👍🏽.📍#大坑 施弼街5號側 #HappiMuffinHongKong 🌟#HappiMuffin Rating: 8.5/10💰Price: $40-60 pp.#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南
炳記茶檔, 大坑 🫖
🌟#HappiMuffin Rating: 8.5/10
💰Price: $40-60 pp