小學時候食左人生第一碗拉麵。自此就同拉麵結下良緣去日本旅行。食拉麵可以話係指定動作出到黎做野 同朋友食飯 都會撩下朋友食拉麵過下口癮今晚都唔例外  朋友叫食飯 緊係要同佢食返碗喇今晚既幸屋呢  地理位置都算方面  出地鐵站行幾個街口就到拉麵自主既選擇非常多 由拉麵既軟硬度 到湯既濃度都可以自己簡當然呢度唔係只係得拉麵喇  就好似我朋友咁簡左個蒲燒鰻魚飯黎食色澤唔錯  唔會燒得太乾身 少少脆口 口感岩岩好份量唔多唔少 唔會同你慳呀 飯係另一個重點呀  幾好既鰻魚如果遇到低質既飯點都係浪費不過放心  今晚絕對冇呢個問題  可以放心一試呀拉麵未到  小食先到  可以幫我地開一開胃呢度既小食選擇都唔少  緊有一款岩你個人推介牛舌   (鐘意佢大大塊味道又夠)呢度除左有湯拉麵  另外仲有款沾麵俾大家選擇半熟蛋當然睇都知有一定質素喇配菜份量比例控制得唔錯   始終都係隔離飯香  覺得朋友簡呢個正過我個黑武士咁不過當然我既黑武士都有個人之處既湯既濃度我簡左濃   其實簡特濃都OK  唔需要擔心肉我簡左叉燒  個人有D食拉麵既原則 就係食拉麵就要配叉燒冇令我失望   拍得住去日本時候食既水準不過我奇怪
小學時候食左人生第一碗拉麵。自此就同拉麵結下良緣

去日本旅行。食拉麵可以話係指定動作
出到黎做野 同朋友食飯 都會撩下朋友食拉麵過下口癮

冇令我失望   拍得住去日本時候食既水準
不過我奇怪少少  如果可以肥少少咁多會更好

朋友就叫左原汁原味既金武士
好唔客氣咁飲左佢少少湯底   香濃喎
麵佢簡左特硬    (都算係一般少人簡既選擇)
試左少少  又幾特別   因為自己平時食開都一係一般既麵身  可以一試

埋單每人都唔洗100   其實好抵  點解?
因為你要諗諗係咩地段食   仲要係晚市
其實真係算係咁

(下次我一定要試一試沾麵!)