2021-11-08 399 瀏覽
🎈#cathlife_yum #新蒲崗 又一間⛳️🚨新蒲崗午餐之選🚨🌸一個價錢食到飽🌸 ════════════════════💨新蒲崗一向臥藏了不少小店,這間絕對是打工仔午餐平靚正之選😻一個價錢,有主食、小食/蒸蛋/前菜、飲品꧁••••••••••••••••••••••••••••••꧂🔸肉醬鴛鴦焗(̆̈$52)̆̈💥即叫即焗😋☻︎熱辣辣芝士做到拉絲效果,好吸引🍂但是,不知點解上面放了魚餅,感覺有點奇怪😂💥兩款口味👍🏻☻︎岩曬選擇困難症嘅人,同時食到白汁和肉醬。白汁入面有吞拿魚、洋蔥,肉醬材料有碎肉和茄醬,味道甜甜。💥份量抵食🤤☻︎這個價錢有差不多兩碗飯的份量,食完一個好飽.🔸蒲燒鰻魚便當 (̆̈$52)̆̈💥鰻魚不多骨👍🏻☻︎最怕食到好多骨的鰻魚,反而這個算是小小驚喜,因為好多時價錢反映質素,這個餐食得過💥便當配有沙律🤭☻︎第一次見便當是配西式的沙律,仲要有2粒燒賣😂,當日個沙律因為吾夠沙律醬,會好乾同冇味,所以額外要左沙律醬.🔸蒸蛋🌟有點似茶碗蒸,口感嫩滑,仲有一小片冬菇,瞬間變回日式風味💬餐廳設有自助bar,每日提供兩款不同的湯任添—————————————————————❌加一服務費❌訂枱服務.💞回頭
🎈#cathlife_yum #新蒲崗 又一間⛳️
🚨新蒲崗午餐之選🚨
🌸一個價錢食到飽🌸
════════════════════
一個價錢,有主食、小食/蒸蛋/前菜、飲品
🔸肉醬鴛鴦焗(̆̈$52)̆̈
💥即叫即焗😋
☻︎熱辣辣芝士做到拉絲效果,好吸引
🍂但是,不知點解上面放了魚餅,感覺有點奇怪😂
💥兩款口味👍🏻
💥份量抵食🤤
☻︎這個價錢有差不多兩碗飯的份量,食完一個好飽
🔸蒲燒鰻魚便當 (̆̈$52)̆̈
💥鰻魚不多骨👍🏻
💥便當配有沙律🤭
🔸蒸蛋
🌟有點似茶碗蒸,口感嫩滑,仲有一小片冬菇,瞬間變回日式風味

💬餐廳設有自助bar,每日提供兩款不同的湯任添
—————————————————————
❌加一服務費