2012-08-01 30 瀏覽
星期四第一次黎呢到食飯, 由地鐵行過黎都幾近, 地點就腳~不過一入到去估唔到原來好多人, 估唔到星期四都會咁多人好彩都咁岩有位坐姐, 環境都算係咁, 裝潢唔錯, 雖然多人但都唔會好嘈, 我覺得呢度既價錢以尖沙咀黎講唔算貴首先黎左個wings to go雞翼先, 聽講係限量 可以叫兩種唔同既醬, 因為係朋友負責揀既, 所以我都唔知係咩醬黎, 但我覺得兩款味道都唔錯, 雞翼都炸得岩岩好然後就到黑松露醬鮮帶子意大利燴飯, 帶子煎得岩岩好, 唔會太乾, 食落都幾juicy~飯都幾好, 唔會太硬或者太林, 幾好味朋友都叫左個焗芝士肉醬意大利麵, 我試左一啖, 都幾重芝士味, 唔錯最後就到pizza, 本身未黎個陣見到隔離檯食已經覺得好吸引, 有兩隻蛋係面好特別, 食落個底整得好脆, 有陣蛋香味, 我同朋友都一致認同好味期間侍應都有不停斟水, 服務幾好~ 最後埋單仲有85折, 呢餐絕對抵食

首先黎左個wings to go雞翼先, 聽講係限量

雞翼好味~
黑松露醬鮮帶子意大利燴飯