餐廳: 大中華飯店
資訊:

2015-09-13 4119 瀏覽
朋友介紹小炒王. 有鑊氣, 好食, 抵食.如果無訂位, 相信大班人一定好難等位.豉油王炒大蝦, 好入味, 好大隻蝦. (這裡只是我自己隻碗中的一隻蝦)燒乳豬,皮脆,肉滑。都大份. 花甲好大隻, 有鮮味. 豬手都好味。聽說是有名的必叫項目,果然名不虛傳。  還有很多味菜不能影晒. 有些是一般的為求填飽小朋友個肚的, 就不在此特別握介了. 約十位大人用膳, 最後每人$180. 咁多海鮮, 平都呢!不過係坐得逼D.
朋友介紹小炒王. 有鑊氣, 好食, 抵食.

如果無訂位, 相信大班人一定好難等位.

燒乳豬,皮脆,肉滑。都大份.
花甲好大隻, 有鮮味.
豬手都好味。聽說是有名的必叫項目,果然名不虛傳。
約十位大人用膳, 最後每人$180. 咁多海鮮, 平都呢!

不過係坐得逼D.
題外話/補充資料: 好多間店, 訂了位/ 找朋友, 要問清楚是哪個舖位/ 哪間VIP room. 交枱時間2小時 叫啤酒汽水要出外面自己向大中華士多叫, 直接比錢. 叫甜品要填大中華甜品單, 可以在飯店吃, 但要立即分開比錢. 總之好獨立.
2015-09-06