2021-09-21 32 瀏覽
🧜🏻‍♀️最近食呢間居酒屋唔錯🏮睇返原來佢四月底先新開🙆🏻‍♀️留意啦 呢加有期間限定二人套餐 個人覺得食物質素真係幾高質👅🧜🏻‍♀️星期日去HKD488都已經覺得幾抵😙星期一至四仲只係HKD388添啊🙈❗️-🍴二人前和牛壽喜燒套餐 HKD488🐮刺身 二人份量刺身有大甜蝦 三文魚 吞拿魚 魷魚🥰感覺新鮮之餘 件件都係厚切 入口勁滿足🤩🐮串燒 四串有雞肉軟骨串 雞翼串 豬肉大葱串 燒菠蘿😋 🧜🏻‍♀️係菠蘿愛好者 最欣賞佢個菠蘿甜得黎仲有焦糖起面脆卜卜👅但豬肉大葱串建議豬肉可以厚返啲 大葱可以燒耐少少 有少少太生同埋食唔到豬肉🙊其他都唔錯😚🐮清酒生蠔 兩隻唔叫二人餐都推薦呢個❗️生蠔肥美飽滿 非常新鮮🦪店員話加檸檬汁浸起清酒到15秒就食得入口果然食到蠔味之餘仲有淡淡清酒香🍶如果想酒味再濃啲就浸耐啲先食🤤🐮和牛壽喜燒有三款唔同部位嘅和牛 款款都好重牛味 油脂分泌十足 點埋蛋汁食牛味更香😜(🧜🏻‍♀️唔識啲部位 但前面淺色兩款都好好食 有入口即融嘅感覺😳)野菜鍋湯底味道好濃 除左雜菜仲有葛粉😍🐮炸多春魚份量好多 炸得唔油 一條一條咁食好快食曬 送酒一流😏🐮前菜 漬物 甜品 飲品沙律菜 牛蒡☺️甜品係抹茶蕨
🍴二人前和牛壽喜燒套餐 HKD488

份量好多 炸得唔油 一條一條咁食好快食曬 送酒一流😏

🐮前菜 漬物 甜品 飲品
沙律菜 牛蒡☺️甜品係抹茶蕨餅🍵

❗️刺身 串燒 跟當日材料而定

店員基本上服務都ok 不過餐廳比較細 店員企邊都係不停望住客人食野 食完一碟即刻收碟 感覺壓力upupup🤭😹

味道覺醒指數: 4/5
抵食指數:4/5