2019-07-21 1639 瀏覽
星期日周圍食飯都滿晒座,一行5人訂位更加難,係開飯網見到呢度做緊優惠,即刻網上訂位啦。呢度係半自助餐形式,有海鮮凍盤,刺身,沙律,熱盤,甜品同飲品任你食,之後就係到主菜任選一款生蠔係有別於其他酒店自助餐,唔使客人企定定排隊等攞,呢度係有張紙仔比你點,咁就可以慳番時間同力去食其他野,值得一讚海鮮凍盤,我試左少少,味道正常,而蝦就相對出色,攞左2次呢個魚係其中一個主菜,朋友話味道不錯,我冇試到,所以比唔到評語我簡左牛扒,估唔到擺盤同塊牛都幾有質素,以自助餐質素來講絕對收貨可以睇得出廚師煎得岩岩好,完全冇過火因為食完塊扒都飽了,所以熱盤我完全冇試到,直接去左食甜品,質素款式正常啦,最正都係任食雪糕總結一下,呢度服務員由入座到埋單,服務態度都非常好,真係好值得讚,而且折扣左都係$450/位,真係好抵食,我會帶屋企人來食多次

海鮮凍盤,我試左少少,味道正常,而蝦就相對出色,攞左2次

可以睇得出廚師煎得岩岩好,完全冇過火

用餐優惠
優惠券