2023-08-20 115 瀏覽
中環打卡新地標✨之前路過見到個裝修好靚以為啲嘢食好貴,但原來CP值幾高我哋兩個人叫左個Brunch每人只係$368勁多野食,而且食物質素唔錯。成間店都係黃色嘅裝修好啱過嚟打卡,同埋都坐得好舒服好啱同啲friend一齊食,只係二樓個冷氣開得唔夠大有啲熱😂前菜Ham CroquettesPan Con TomatoPortuguese Clam StewOyster RockefellerCaesar Salad個蜆好清甜連佢個汁都好好飲😂個Ham都高質。是日餐湯南瓜湯好濃郁味道正常,見到隔籬枱加左$68龍蝦湯比呢一個大碗啲。SIDESPadron PeppersRoasted Corn主菜每人可以揀一個主菜,我哋兩個人叫咗以下兩個。Salmón Al Horno三文魚口感唔太柴好juicy個皮燒得好脆,蕃茄汁個味好濃郁,整體好夾。Seafood Pappardelle呢個意粉都係用咗蕃茄煮定係同個三文魚係完全唔同味,呢個比較偏向蕃茄嘅酸味。甜品Basque CheesecakeMatcha Ice Cream芝士蛋糕普通不過不失,但係個抹茶雪糕好濃郁有少少抹茶嘅苦澀味。食左個Brunch
中環打卡新地標✨
之前路過見到個裝修好靚以為啲嘢食好貴,但原來CP值幾高

前菜
Ham Croquettes
Pan Con Tomato
Portuguese Clam Stew
Caesar Salad
個蜆好清甜連佢個汁都好好飲😂個Ham都高質。

是日餐湯

SIDES
Padron Peppers
Roasted Corn

主菜
每人可以揀一個主菜,我哋兩個人叫咗以下兩個。

Seafood Pappardelle

甜品
Basque Cheesecake
Matcha Ice Cream
芝士蛋糕普通不過不失,但係個抹茶雪糕好濃郁有少少抹茶嘅苦澀味。食左個Brunch每人$368勁多野食,而且食物質素唔錯。
成間店都係黃色嘅裝修好啱過嚟打卡,同埋都坐得好舒服好啱同啲friend一齊食,只係2樓個冷氣開得唔夠大有啲熱😂

Soup of the day
Portuguese Clam Stew  &  Caesar Salad &  Ham Croquettes
Salmón Al Horno
Seafood Pappardelle  &  Padron Peppers  &  Roasted Corn
Basque Cheesecake  &  Matcha Ice Cream
2023-08-13
Soup of the day