2020-06-24
同朋友2個人突然火鍋癮起🤣 就search吓食邊間。見到一鍋堂都有好多好評同有我喜歡既乳酪雪糕,就揀呢間啦😝💓!!但佢真係好多人排隊!! 我打佢電話完全無人聽,原來因為有部電子拎飛機! 仲有另一方法係download 佢地個app排隊真係要預早! 我平日夜晚大概8點等到9點44分先有位。。餓死我。。等到有得食平20蚊。。都係用qr code 點餐既!因為太餓,原諒我呢張相😂😂 我地叫左潮汕湯底,有條大地魚加啲菇咁。我覺得都唔錯,不過我原本以為會好香魚味,但又唔多覺😂 除左火鍋料,仲有其他野食呢個係放出黎夾的,鹹蛋黃魚皮! 幾香,但就淋啲既,建議淺嘗就可以😂呢個胡椒冷麵正!!!必點,細細碗唔怕飽!麵質好爽,好好味!!!我地點左a餐,所以只有3款肉,豬牛羊,但因為我地唔太食牛,所以就無所謂!我地試左牛同豬,兩者都好高質! 特別encore左豬幾轉,欣賞佢app有寫埋建議煮幾耐既時間!另外,魚腐都好正!! 好味之餘,又有唔同質感!2個都係墨魚滑,只係上面分別係蟹籽定黑松露,黑松露味係食得出既,但個人覺得有埋蟹籽既質感更好!仲又好多唔同丸類!最後,加多個胡椒麵,依舊好彈牙爽口!!以甜品作結,可
都係用qr code 點餐既!
除左火鍋料,仲有其他野食
呢個胡椒冷麵正!!!必點,細細碗唔怕飽!
麵質好爽,好好味!!!
另外,魚腐都好正!! 好味之餘,又有唔同質感!
仲又好多唔同丸類!
最後,加多個胡椒麵,依舊好彈牙爽口!!
以甜品作結,可惜無原味乳酪,只有芒果味☹️☹️
仲有,飲左個冰糖檸檬茶,自家製的,有誠意!