2017-11-15 374 瀏覽
已經一段時間冇食日式放題,上星期同事突然提出,所以就近近地book咗呢一間喺APM附近嘅日式放題。呢度日式放題嘅種類同其他出面嘅日式放題餐廳分類差不多,大同小異,但係質素就差好遠。刺身當然係唔少得啦!個人覺得最欣賞嘅刺身係鮮蝦同埋元貝,好新鮮好鮮甜,都order jor好多次。另外我覺得呢一度嘅燒物都可以試一試。除左燒肉類之後,次次食日式放題都一定會叫燒菠蘿,呢度嘅燒菠蘿係真係用新鮮嘅菠蘿燒。食得出冇浸過糖水,酸中帶甜,可以消滯,之後再可以食下一round。除咗落單任叫之外,出面仲有自助吧枱提供好多唔同種類嘅凍食、熱食、湯、甜品,呢個價錢食到咁多唔同種類嘅食物真係超級抵。