2024-02-11
位於銅鑼灣嘅瀛豐放題料理專門店,主打港🇭🇰、日🇯🇵同泰式🇹🇭嘅料理放題,食物嘅款式都幾多,而且質素都唔錯👐🏻加 $138升級即開生蠔🦪海膽帶子同啤酒放題🍻食多幾轉都值回票價🙌🏻除咗手機落單之外,餐廳更設有自助區,有前菜、飲品同甜品🍰任君選擇~燉湯幾足料,味道清甜滋潤👍🏻刺身拼盤刺身包括:三文魚、希靈魚、珍寶赤蝦🦐吞拿魚馬刀貝、冰山蚌等,整體幾肥美新鮮😝壽司壽司有多種款式🍣全部都細細件,唔驚食到好飽,可以試多幾款,幾中意軟殼蟹手卷,軟殼蟹夠香脆,配埋沙律醬,酸酸甜甜唔錯😋一品料理我地叫左一口牛🐮炒魷魚🦑炒蜆同飛天通菜,整體都幾夠鑊氣,味道濃郁👄燒物串燒有豬、牛、雞、雞腎、蝦、帆立貝同豬頸肉等,調味幾香👅個人特別中意帆立貝,夠大隻,而且蒜香味濃🧄炸物天婦羅同炸物都炸得幾香脆,唔會好油膩👌🏻天婦羅蝦幾爽口、蝦餅彈牙、 榴連炸彈香濃👅芝士年糕煙韌有芝士香,最正係黃金薯條,表面脆卜卜 ,好香咸蛋黃味🤤🤤🤤甜品甜品有蛋糕🍰泡芙、豆腐花、糯米糍、雪糕🍦同雪條等,款式豐富💁🏻♀️
燉湯幾足料,味道清甜滋潤👍🏻
刺身拼盤
壽司