2023-05-13 43 瀏覽
今日同屋企人去食川菜,原本想食金湯酸菜魚,但最後都冇食到。食左其他菜,但都冇後悔到,因為其他菜都好好味😋😋🌶️🌶️我入到餐廳,職員服務態度好好,佢見到我有一個大袋就主動俾凳我放野。職員俾張QR我同我講可以手機落單或者直接同職員落單。最後,我決定要左一個招牌香鍋要微辣(香辣)🌶️🌶️啱鍾意❤️食辣,但又唔食得好辣既人。🤣🤣再揀左田雞、豬頸肉、大腸、萵筍同海蝦5個餸。依個招牌香鍋好好食,夠太鍋氣,D餸唔會太辣,白飯加香鍋味道剛剛好。再一個冷盤籐香雞。66蚊既份量都好多,凍雞好有雞味同有少少籐椒味,好好味😋,值得一試。兩碟都係肉,最後要再一個黃金四季豆,好有大排檔既水準,有鍋氣同大大碟,真抵食。四季豆唔會太淋,口感一流。每人要左一杯凍檸茶,為今餐作句號。整體來講,今餐PC值高,值得一試。
每人要左一杯凍檸茶,為今餐作句號。
整體來講,今餐PC值高,值得一試。