2020-06-16 2620 瀏覽
上星期三約左幾個老友食飯,之前留意到老三轉左任食火鍋放題,於是就即刻打去訂位。當晚去到環境都算幾乾淨,座位亦算寬敞,而且仲有電視睇,喺旺角黎講$198呢個價錢就冇得彈。一開波就黎個雞煲先,不過因為我地幾個都戒辣所以唔要,但我聞到隔離左右食雞煲既味都相當之香味撲鼻,估計雞煲味道應該不錯。正題,我地都開始食火鍋,海鮮拼盤有鮑魚/花膠/蟶子/蜆/龍躉,然後任飲食既牛肉質素ok,白鱔都係任叫,而且個烏冬真係稻庭烏冬,呢個我加佢分,整體食物質素不錯,仲要任飲汽水雪糕,仲要冇限時,呢間可以話平靚正,旺角吹水火鍋必食之選!不過呢唯一美中不足之處係,可能樓面及廚房人手不足,所以後加火鍋料既效率較低,等左唔少時間,但由於冇限時既關係,呢個缺點算做抵銷左啦!

任食雞煲加火鍋
任食雞煲加火鍋