2020-06-28 30 瀏覽
這間店舖位於大角咀嘅店舖!店舖人流相當之唔錯!店舖係在舊區地方!附近有唔同特式店舖!所以人流十分之多!尢其是這間店舖售賣特色食物!真係相當之唔錯!。至於食物方面:超濃芋泥蛋餅!賣相相當之唔錯!好香芋泥味道!食入口好軟滑!外層蛋餅好又口感!味道又唔錯!。起司肉鬆蛋餅:第一啖食入口好香芝士味!咬入去好有口感煙靱的感覺!再溝埋D肉鬆一齊食味道恰恰好!莫侦好正!再加埋D蛋餅食真係冇得輸!正呀!👍👍👍😋😋😋。塔香鹹酥雞:食入口味道好特別!又唔會過鹹恰恰好!食入口又有口感十分之鬆脆!雞肉又唔會靱恰恰好!都算唔錯!。香炸魷魚酥:十分之酥脆!又有咬口味道恰恰好!咬入口好易咬又夠腍身!賣相又唔錯!睇得又食得!都算幾好!。價錢方面一般!食咗咁多嘢!只係百幾蚊!十分之抵食!👍👍👍😋😋😋

至於食物方面:

起司肉鬆蛋餅:

塔香鹹酥雞:

香炸魷魚酥:

2020-06-26
15 分鐘 (堂食)