2020-10-27
朋友生日, 一行四人去食和牛燒肉任食放題。喺網上見到佐敦呢間燒肉店, 好有人氣, 趁佢而家做緊79折, 即刻去幫襯下先!未落單餐廳已經自動送上各式拼盤, 好有效率值得一讚!波士頓龍蝦 好有酒店冷盤feel, 肉質鮮甜爽滑彈牙清甜, 啖啖大快朵頤!刺身拼盤 有三文魚、油甘魚、帶子、八爪魚、甜蝦、海膽。三文魚肥美肉厚, 帶子嫩滑彈牙, 甜蝦鮮甜爽口, 海膽口感濃郁醇厚!燒肉拼盤 有澳洲和牛胸腹、西冷片、牛肉眼片、美國牛肋骨、豚肉西冷和豬腩片。和牛西冷紋理油脂分佈均勻, 甘香美味!美國牛肋骨肥瘦適中, 牛味濃沃, 煙韌有嚼口!雞翼、附骨雞肉腸 燒雞翼我鍾意食, 另呢度嘅雞肉腸都唔錯, 外皮香脆!點咗冷盤前菜中華沙律、味付螺肉!炸物、串燒天婦羅蝦、蟹柳、南瓜、蔬菜、芝士年糕、榴槤炸彈!即叫即炸, 熱辣辣香脆可口!串燒就點咗雞軟骨、免治雞肉串、雞皮, 不過原來要自己燒, 質素都唔錯!雪糕、甜品雪糕有Dreyer's甜筒、榴槤雪糕杯、movenpick雪糕杯, 仲有其他雪條!我就揀咗movenpick士多啤梨雪糕軟骨creamy仲有鮮果肉。甜品有迷你泡芙、芒果奶凍、cream tart和芒果蛋糕!
未落單餐廳已經自動送上各式拼盤, 好有效率值得一讚!
波士頓龍蝦 好有酒店冷盤feel, 肉質鮮甜
爽滑彈牙清甜, 啖啖大快朵頤!
點咗冷盤前菜中華沙律、味付螺肉!
炸物、串燒
雪糕、甜品
甜品有迷你泡芙、芒果奶凍、cream tart和芒果蛋糕!未食到甜品已經飽啦!