三五知己約埋最好就係打邊爐啦,但係我哋就完全唔鍾意嗰種低質任食、味精湯底、又嘈又唔好坐嘅火鍋店,如果你同我要求一樣,唔想食垃圾浪費自己quota,咁呢到一定唔會令你失望!嚟到見到裝修咁靚,而且一啲味都冇,大家心情都靚靚今次要左冬瓜花膠雞絲翅湯底,睇個賣相就知有幾足料,係打邊爐之前我哋每人都飲咗兩碗湯,美容養顏又唔會燥熱!唔似出邊嗰啲味精湯底!我哋叫左頂級安格斯牛肉,睇相都知出邊嗰啲肥牛係冇得比!牛味香濃!而且唔會好多肥膏!黑毛豬都係冇得彈!一啲都唔鞋!呢到都有唔少刺身嘅選擇,我哋就揀咗三文魚!新鮮肥美!竹蔗茅根水唔會死甜,夠晒健康!不得不提呢度嘅蔬菜清理得好乾淨,食得好放心!唔單止有得打邊爐,呢度仲有串燒食,而且好高質添!完全拍得住日本居酒屋!地方企理,坐得舒服,食物選擇種類又多,招呼又好,店員每個都好有禮貌,仲要唔貴,我諗唔到有唔黎嘅理由囉

嚟到見到裝修咁靚,而且一啲味都冇,大家心情都靚靚

呢到都有唔少刺身嘅選擇,我哋就揀咗三文魚!新鮮肥美!

竹蔗茅根水唔會死甜,夠晒健康!

不得不提呢度嘅蔬菜清理得好乾淨,食得好放心!