2019-03-31 107 瀏覽
是日中午落大雨,我同2位同事本身諗住係公司附近餐廳食算但無位,一路行到德豐睇睇有無位(竟然有!),就入左去lu~平時唔落雨都好多人黎呢度食嘢,係深水埗做嘢咁耐都未食過😂餐廳風格有點懷舊,卡位附近放左啲MENU,除左檯面嗰啲menu之外晚市餐牌,幾多選擇據聞呢度出名嘅餐湯味道都唔錯,所以我地都ORDER左,等左大概5分鐘就到lu,服務都幾快。例湯都幾大,入面好多豬骨,味道都唔錯!份量都幾足,同事當中有男士都食得飽。個墨魚紅香味十足,入口幾有咬口,味道都唔錯,真係幾好食滷水拼盤依D潮州菜式佢地都做得唔錯,可能因為佢地專門食打冷,所以做得好有水準,用料都好講究,每件斬得好平均,送埋飯就一流下次會試試其他餸😋

下次會試試其他餸😋